تماشای سفره های رنگین و خوشمزه اماراتی ها

به جز جاذبه های بی نظیر و امکانات رفاهی متعدد و ایستگاه های تفریحی مبهوت کننده ای که در شهر لوکس و اعیانی دبی ایجاد شده است، شما به عنوان یک گردشگر غیر بومی با دنیایی از مزه ها در این شهر اماراتی مواجه هستید که تنها باید کمی خوش سلیقگی به خرج دهید و موفق شوید در طول اقامت کوتاه و یا بلند مدت خود در این شهر، طعم تعدادی از بهترین غذاهای شهر دبی را بچشید که البته در دنیا خیلی هم گمنام نیستند و تقریبا هر توریست و گردشگری که به دبی قدم می گذارد به خوبی می داند که باید در این شهر به سراغ چه غذایی برود تا هم از هزینه کردن خود پشیمان نشود و هم در سفر خود با فرهنگ غذایی فوق العاده کم نظیری مواجه شده باشد. در ادامه این مطلب با مجله گردشگری سدره همراه شوید تا شما را با تعدادی از برجسته ترین غذاهای اماراتی آشنا نماییم.

پیشنهاد مطالعه:  آشنایی با غذاهای محبوب کشور لوکزامبورگ

شتر شکم پر | camel kebab

عکسی از شتر شکم پر

اولین غذای جادویی و پر حجمی که در شکم گردی دبی می خواهیم به شما مخاطبان عزیز معرفی کنیم، شتر شکم پر است که در کنار طعم فوق العاده خوشمزه و حجم بسیار زیادی خود از قیمت بسیار بالایی نیز برخوردار است. با این حال توصیه می کنیم برای یکبار هم که شده سعی کنید مزه این غذا را بچشید تا متوجه شاهکار آشپزهای اماراتی در جلب نظر افراد غیر بومی با ذائقه های غذایی جورواجور شوید. ناگفته نماند شتر شکم پر تنها غذایی نیست که با گوشت این حیوان در سرزمین شیخ نشینان اماراتی تهیه و پخته می شود؛ اما بی شک بهترین آنان بحساب آورده می شود.

فلافل | Falafel

عکسی از فلافل

فلافل دیگر یک غذای عادی و خیابانی بحساب نمی آید و به دلیل محبوبیت بالای خود در میان اهالی صنعت خورد و خوراک جهان، تبدیل به یک غذای ایده آل نه تنها در خاورمیانه و آسیا بلکه در کل دنیا شده است. همانطور که می دانید فلافل یک غذای عربی در کشور ما است که بی اغراق بهترین مزه های آن را می توان در شهر دبی پیدا کرد. این غذای سراسر پر شده از نخودهای سرخ و سپس گرد شده از جمله غذاهای پرطرفدار مردم دبی می باشد.

شیش تاووک | Shish Taouk

عکسی از شیش تاووک

علاقه مندان به غذاهای کبابی فراموش نکنند که دبی یک بهشت بی انتها برای آنان خواهد بود! شیش تاووک در واقع همان جوجه کباب ما ایرانی ها است که در امارات با سبک و سیاق دیگر و همچنین ادویه های خاص محلی تهیه و سپس به سیخ کشیده می شود تا بر روی ذغال قرار گرفته و به آرامی پخته شود. پیشنهاد می کنیم در سفر خود حتما یک وعده غذایی خود را به شیش تاووک اختصاص دهید که امروز دیگر تنها در امارات تهیه نمی شود و می توان با انواع مختلفی از آن در کشورهای دیگری همچون: سوریه، لبنان، آذربایجان و غیره نیز مواجه شد.

شاورما | Shawarma

عکسی از شاورما

شاورما در حقیقت یک غذای اصیل روسی است که در گذر زمان وارد فرهنگ غذایی مردم امارات شده و به دلیل علاقه شدید آنان به این غذا در فرهنگ خورد و خوراک آن ها نیز باقی مانده و روز به روز بر تعداد طرفداران پروپاقرص آن نیز افزوده می شود. جالب است اگر بدانید این غذا را می توان با انواع گوشت ماهی، گوسفندی و همچنین مرغ تهیه کرد. با اینکه شاورما یک غذای روسی است اما نان کنار آن برای لبنان و عمده شهرتش نیز مدیون تعریف و تمجید دبی ها از آن است و به همین سبب می توان گفت شاورما یک غذای چند ملیتی در دنیا می باشد. شکم گردهای عزیز توجه داشته باشید شاورمایی اصل و باکیفیت است که از مزه ای مشابه کباب ترکی برخوردار باشد.

هریس | Harees

عکسی از هریس

به حلیم عرب ها، هریس گفته می شود. شاید این راحت ترین و نزدیک ترین تعریفی باشد که بتوان برای این غذای خوشمزه و محبوب عرب زبانان پیدا کرد.هریس در سراسر امارات از محبوبیت بالایی برخودار است و با فرا رسیدن ماه رمضان نیز استقابل از آن به اوج خود می رسد و می توان در هر کوچه و خیابانی با آشپزهایی مواجه شد که مشغول هم زدن پیوسته متریال گوشتی این غذا با گندم و یا جو هستند. لازم به ذکر است شاید تفاوت مزه هریس امارای با حلیم ایرانی تنها در نوع ادویه و همچنین سبزیجات معطری باشد که در آخر اماراتی ها از آن برای تزئین غذا استفاده می کنند.

قوزی | ghuzi

عکسی از قوزی

شاید بتوان گفت قوزی پرچم دار صنعت غذایی امارات در کل دنیا است. یک غذای شیک با مزه ای خارق االعاده که تمام اِلمان های جلب توجه و رضایت مصرف کنندگان خود را دارا می باشد. این غذا که از محبوبیت عجیب و غریبی در میان شیوخ اماراتی نیز برخوردار است از گوشت گردن گاو در اغلب اوقات تهیه می شود و دست پخت آن نیز به این شکل است که بعد از استراحت دادن به گوشت و مزه دار کردن آن با ادویه های خاص محلی، باید از سیخ های خاصی برای پختن گوشت ها استفاده شود که اصلا مزه اصی این غذا به همین سیخ های ویژه و طریقه قرار گرفتن گوشت ها در داخل سیخ ها می باشد. قوزی را معمولا بصورت خالی و در کنار مقدار سبزیجات و دان های روغنی سرو می کنند اما شما می توانید در صورت تمایل این غذا را با مقداری برنج نیز نوش جان کنید.

مچبوس | machboos

عکسی از مچبوس

مچبوس یا مکبوس یکی از اصیل ترین غذاهای عربی در کل دنیا است که ما می توانیم در بخش های جنوبی کشورمان با مزه هایی نزدیک به آن نیز مواجه شویم که البته نوع اصلی آن در امارات تهیه و پخته می شود. اماراتی برای پخت این غذا ازگوشت مرغ در کنار برنج و دیگر ادویه های محلی خود استفاده می کنند و با توجه به قدمت این غذا از وسواس نسبتا زیادی در پخت و نحوه سرو آن نیز برخوردار هستند.

شاکشوکا | Shakshuka

عکسی از شاکشوکا

اگر در شکم گردی خود در دبی با غذایی مواجه شدید که شبیه املت بود در آن ترکیبی از سیب زمینی، گوجه فرنگی، تخم مرغ، بادمجان و چند نوع مختلف از سبزیجات وجود داشت، شک نکنید که نام آن غذا شاکشوکا است و شما در حال تماشای یکی از مشهور ترین غذاهای موجود در کل کشور امارات و بویژه شهر دبی هستید. این غذای اُملتی از دستور پخت خاصی برخوردار نبست و تنها کافی است تمام متریال گفته شده را بصورت ترکیبی در داخل ماهیتابه ریخته و آن را بپزید. زمان پخت این غذا هم بسیار ناچیز است.

در ادامه بخوانید: شکم گردی در میان برترین غذاهای قزاقستان

نظری داده نشده


نظری بگذارید...