تایلند و مشهورترین غذاهای آن

تایلند یکی از بهترین کشورهای موجود در بخش جنوب شرقی قاره آسیا است که سالانه به دلایل زیادی از جمله وجود جاذبه های گردشگری و امتیازات طبیعی فراوان در جای جای خود با استقبال کم نظیری از سوی عموم گردشگران علی الخصوص ایرانیان علاقه مند به بازدید از این کشور جادوی مواجه می شود. در کنار تمام جذابیت های توریستی و بصری کشور تایلند، غذاهای تایلندی نیز از نام و آوازه بسیار زیادی در کل دنیا برخوردار هستند و به همین خاطر می توان گفت، تایلند یکی از معدود سرزمین های مورد توجه افراد شکم گرد و وابسته به غذا بحساب می آید. در کشور تایلند شما می توانید با انواع و اقسام غذاهای خوشمزه که البته عموما دارای طعم و مزه هایی تند و تیز هستند، رو به رو شوید و در طول اقامت خود در این کشور آسیایی، موفق به چشیدن تعدادی از منحصر به فردترین مزه های غذایی شوید. پس جهت آشنایی بیشتر با مشهورترین غذاهای تایلندی به هیچ عنوان این مطلب از مجله گردشگری سدره را از دست ندهید.

پیشنهاد مطالعه:  فهرستی از خوشمزه ترین غذاهای روسیه

Yum Nua (یام نوا)

عکسی از یام نوا

یکی از محبوب ترین و صدالبته خوشمزه ترین غذاهای موجود در کشور تایلند، یام نوا نامیده می شود که قطع به یقین مورد پسند ذائقه ما ایرانیان نیز خواهد بود. ییان نوا در واقع غذایی است متشکل از گوشت گاو تند شده با مقداری سیب زمینی که سپس آنها را با لیمو، پیاز، نعناع و همچنین فلفل نیز طعم دار می کنند. توجه داشته باشید این غذا در فرهنگ غذایی مردم تایلند حکم یک سالاد را دارد ولی حتما برای تعداد زیادی از شما گردشگران غیر بومی، می تواند یک وعده غذای کامل و سیر کننده تلقی شود.

Gaeng Daeng (گائنگ دائنگ)

عکسی از گائنگ دائنگ

این غذا در اصل یک کاری قرمز رنگ است که با مقداری گوشت ترکیب شده و از مزه ای تند و شیرین برخوردار است. برای تهیه این غذا عموم سرآشپزان تایلندی از شیر نارگیل استفاده می کنند و سپس آن را با خمیرِ کاری قرمز ترکیب کرده و در نهایت ملات بوجود آمده را لای برگ ریحان و یا برگ لیمو می پیچانند و آن را در نهایت با برنج سرو می کنند. ناگفته نماند که استفاده از سس ماهی جهت طعم دار کدن این غذا نیز یک روش کاملا متداول و رایج می باشد.

Som Tum (سام تام)

عکسی از سام تام

سام تام یک سالاد مشهور در فرهنگ غذایی تایلندی ها است که به جرات می توان گفت در حال حاضر در بهترین کشورهای دنیا تهیه و سرو می شود. در این سالاد همچون سایر سالادهای تایلندی از انواع و اقسام سبزیجات تازه در کنتار چاشنی هایی مختلف استفاده شده است که تنها کافی است برای درک بهتری از مزه جادویی این سالاد، یک قاشق از آن را امتحان کنید تا در کسری از ثانیه با طیف زیادی از مزه های تند و شیرین و حتی شور مواجه شوید. از قلم نیافتد که سالادِ سام تام از دید مردم بومی تایلند بیشتر به عنوان یک میان وعده مورد استفاده قرار می گیرد اما قطعا می توان آن را با توجه به مواد غذایی مقوی که در تهیه آن به کار رفته است، یک وعده غذای کامل نیز قلمداد نمود.

Khao Pad (پد خائو)

عکسی از پد خائو

در بین غذاهای اصیل و سنتی، پد خائو همیشه از جایگاه ویژه ای نزد مردم تایلند برخوردار بوده و هست! این غذا که بر خلاف سایر غذاهای کشور تایلند از طعم و مزه بسیار تندی نیز برخوردار نیست، تهیه شده از برنج پخته و سرخ شده و سپس ترکیب شده با موادی همچون: تخم مرغ، مقداری مرغ، ریحان، فلفل، پیاز و تعدادی دیگر از سبزیجات محلی کشور تایلند می باشد که البته نحوه و میزان این مواد جهت اضافه کردن به پد خائو بسیار مهم و حائز اهمیت است؛ زیرا به هیچ عنوان نباید مزه اصلی این غذا دچار تغییر و تحولی شود.

Gaeng Keow Wan Kai (مرغ سبز)

عکسی از مرغ سبز

مرغ سبز نام غذایی است بی نظیر در کشور تایلند که از ترکیب موادی همچون: شیر نارگیل، سس ماهی، مرغ، خمیر کاری، نخود، ریحان، برگ لیمو و فلفل تهیه می شود. برای سرو این غذا ابتدا می بایست مرغ را همراه با مقداری سس و همچنین شیر نارگیل ترکیب کرد و آنقدر بر روی شعله قرار داد، تا حسابی بافت مرغ نرم و پخته شود. بعد از پخت کاملِ مرغ، آن را از بقیع مواد جدا کرده و در ظرف دیگری قرار می دهند تا فرصتی برای جوشیدن کامل شیر نارگیل ایجاد شود و غلظت آن به بیشترین درصده ممکنه برسد. حال بایستی در این مرحله خمیر کاری را به محلول سس و شیر نارگیل اضافه کرد و در بازه های زمانی بخصوصی نیز سایر موارد را جهت طعم دار کردن این کاری سبز مرغ به آن افزود.

Tom Yum Goong (تام یام گونگ)

عکسی از تام یام گونگ

طرفداران غذاهای آبکی حتما در سفر خود به کشور تایلند از سوپ تام یام گونگ استفاده کنند. این سوپ از مواد مختلفی تهیه و پخته می شود که دو تا از اصلی ترینِ آنان، قارچ و میگو می باشد. طعم این سوپ را نه می توان تندِ مطلق در نظر گرفت و نه ملس، اما چیزی که هر گردشگر و توریستی با خوردن تنها یک قاشق از این سوپ تایلندی متوجه آن شده است، مزه بی نظیر و ترکیبی آن است که قطعا سبب شگفتی شما عزیزان علاقه مند به غذهای کشور تایلند خواهد شد. در این سوپ از ادویه های مختلفی استفاده می شود که بخشی از آن ها عبارتند از: کوشنه، سبزیجات خشک، فلفل، سنبل هندی، کوسیر و غیره می باشد.

Pad thai (پد تای)

عکسی از پد تای

پد خای مشهورترین غذای تایلندی در خارج از این کشور می باشد که از محبوبیت بسیار بالا نزد تایلندی ها برخوردار است و بسیاری آن را شناخته شده ترین و خوشمزه ترین نودل جهانی قلمداد می کنند. نودل های این غذا در ابتدا پخته و سس سرخ می شوند و در مرحله آخر با سایر متریال های غذایی همچون: میگو، تخم مرغ، بادام زمینی، سس مخصوص، پیاز و غیره ترکیب شده و طعم کاملا عجیب و غریبی را به خود می گیرد که تاکنون در هیچ کجای این جهان خاکی آن را تجربه نکرده اید! گردشگران و مسافران تایلند بد نیست این را هم بدانند که نودل پد تای یکی از معروف ترین و همچنین رایج ترین غذاهای خیابانی این کشور آسایی نیز بحساب آورده می شود که تنها با تماشای ظاهر جذاب و دل فریب آن، میزان گرسنگی شما دو چندان خواهد شد.

در ادامه بخوانید: دوبلین و جذابیت های توریستی نهفته در آن

نظری داده نشده


نظری بگذارید...