مزه گردی در کره جنوبی

کره جنوبی (South Korea) یکی از جذاب ترین و دوست داشتنی ترین کشورهای موجود در بخش شرقی قاره آسیا است که در کنار تمام جذابیت ها و اماکن دیدنی خود از یک فرهنگ غذایی کاملا قدیمی و خوشمزه نیز برخوردار می باشد. مردم کُره نسبت به فرهنگ غذایی و همچنین خورد و خوراک روزانه خود بسیار حساس هستند و به همین خاطر می توان در سنت آشپزی آنان با کلی غذاهای سالم و خوش طعم مواجه شد که قطعا سبب لذت شما گردشگران عزیز در طول اقامتتان در کره جنوبی خواهد شد. در ادامه این مطلب با مجله گردشگری سدره همراه شوید تا شما را در یک مزه گردی مهیج با تعدادی از بهترین غذاهای کره جنوبی آشنا نماییم.

پیشنهاد مطالعه:  تایلند و مشهورترین غذاهای آن

گیمباپ | Gimbap

عکسی از گیمباپ

اولین غذای خوشمزه ای که می خواهیم در این مطلب از سدره به شما مخاطبان عزیز معرفی نماییم، گیمباپ نام دارد که در حقیقت به عنوان یک غذای خیابانی در فرهنگ غذایی کره جنوبی وجود دارد و با اینکه فوق العاده از شباهت بسیار زیادی با سوشی ژاپنی برخوردار هستند اما در دستور تهیه خود از مواد دیگری نظیر: تخم مرغ، خیار، هویج، تربچه و همچنین مقداری برنج پخته شده هم برخوردار هستند و در نهایت توسط روغن کنجد کمی طعم و مزه به خود می گیرند و نهایتا بصورت لقمه های تک نفره رول شده و دور آن ها را با یک فویل می پوشانند.

هوباکجوک | Hobakjuk 

عکسی از هوباکجوک

از دیگر خوشمزه ترین خوراکی های کره جنوبی، دسری است به نام هوباکجوک که اصولا باید از طعمی شیرین برخوردار باشد؛ زیرا در ترکیب آن از موادی همچون کدوی پخته شده در کنار برنج های پخته و به شکل گلوله درآمده استفاده می شود. ناگفته نماند هوباکجوک یک غذای سبک است و بیشتر اهالی کُره از این دسر به عنوان وعده های آغازین روز و یا پایانی آن بهره می گیرند.

کیمچی | Kimchi

عکسی از کیمچی

نمی شود از بهترین غذاهای کره جنوبی صحبت کنیم و هیچ اشاره ای به کیمچی های معروف این کشور نکنیم! کیمچی در واقع یک غذای کم کالری و همچنین پر فیبر است که از ارزش های غذایی فوق العاده بالایی برخوردار است. ناگفته نماند کیمچی همواره در فرهنگ غذایی کره ای ها از جایگاه خاصی برخوردار بوده و بطور کلی از تخمیر سبزیجات مختلف در ظروفی خاص و تهیه می شود که البته استفاده از کاهو در تهیه و پخت آن کاملا لازم و ضروری می باشد. 

ننگ میون | Naengmyeon

عکسی از ننگ میون

بطور کلی نودل در کره جنوبی از طرفداران پروپاقرص بسیاری برخوردار است که ننگ میون یکی از انواع مختلف آن محسوب می شود که مخصوص فصل تابستان است و اصولا برای تهیه آن از سیب زمینی و یا گندم سیاه در کنار موادی همچون: تخم مرغ آبپز، گلابی کره ای، گوشت گاو و همچنین خیار استفاده می شود. نودل ننگ میون بصورت سرد سرو می شود.

بیبیمباپ | Bibimbap

عکسی از بیبیمباپ

بیبیمباپ نام یک غذای ترکیباتی و فوق العاده محبوب در میان سنت غذایی مردم کره جنوبی است که در آن می توان با موادی همچون: سویا، قارچ، رب فلفل قرمز، برنج، نیمرو و همچنین کلی سبزیجات سرخ شده مواجه شد. البته دستور پخت غذای بیبیمباپ در مناطق مختلف کشور کُره با یکدیگر کمی فرق دارد اما به هر حال در هر جای کره جنوبی که این غذا را سفارش دهید، قطعا از نوش جان کردن یک کاسه از این غذا لذت خواهید برد.

گالبی | Galbi

عکسی از گالبی

گالبی نام یک غذای گوشتی تمام عیار است که می توان برای تهیه آن از گئشت مرغ، خوک و همچنین گاو استفاده کرد. برای تهیه این غذا قطعه های بریده شده گوشت را با ترکیبی از شکر، سس و همچنین سویا مزه دار کرده و سپس آن را بر روی آتش قرار داده و بصورت گریل شده جهت سرو کردن بر روی میز قرار می دهند. البته غذای گالبی را می توان هم بصورت بخارپز شده و هم بصورت یک سوپ خوشمزه نیز نوش جان کرد.

جایچائه | Japchae

عکسی از جایچائه

به فهرست غذاهای خوشمزه خود در کره جنوبی نام جایچائه را نیز اضافه کنید. این غذا نیز از دسته خوراک های نودلی موجود در کره جنوبی است که دارای بافتی نرم بوده و رشته های آن را باید به خوبی بجوید تا دچار مشکلی در داخل سیستم گوارشی بدنتان نشوید. غذای جایچائه از موادی همچون: شکر، مقداری سس سویا، گوشت گاو، سیب زمینی سرخ شده و همچنین مقداری سبزیجات محلی تهیه می شود.

در ادامه بخوانید: معرفی تعدادی از شهرهای توریستی کره جنوبی

نظری داده نشده


نظری بگذارید...