چشیدن طعم برترین غذاهای پرتغالی

اگر به قصد آشنایی با فرهنگ غذایی و غذاهای مختلف کشورهای گوناگون سفر می کنید، حتما سری هم به کشور پرتغال (Portugal) واقع در بخش جنوب غربی قاره اروپا بزنید که بی شک بهشتی بی پایان از انواع و اقسام غذاهای خوشمزه و خوشبو برای اهالی شکم و گردشگران خوش سلیقه می باشد. پرتغال دارای صنعت توریسمی بسیار قوی در میان سایر کشورهای اروپایی می باشد. سالانه جمعیت زیادی از گردشگران اقصی نقاط دنیا با هدف بازدید از جذابیت های طبیعی و مکان های دیدنی این کشور راهی شهرهای مختلف آن و بخصوص پایتختش؛ یعنی شهر لیسبون می شوند که شاید توجه به تعدادی از بهترین غذاهای پرتغالی در این مطلب از مجله گردشگری سدره نیز دلیلی شود تا شما در اولین فرصت فراغتی خود، مهیای سفر به سرزمین دوست داشتنی پرتغال شوید.

پیشنهاد مطالعه:  10 غذای محبوب جمهوری آذربایجان

پولوُ آلاگارئیرو | Polvo à Lagareiro

عکسی از پولوُ آلاگارئیرو

یکی از رایج ترین غذاهای پرتغالی، غذاهای دریایی هستند که به راحتی می تواند با مراجعه به هر رستوران و آشپزخانه ای با تعداد زیادی از آن ها مواجه شوید. در بین غذاهای دریایی کشور پرتغال نیز تعدادی از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند که پولوُ آلاگارئیرو یکی از معروف ترین آن ها می باشد. این غذا در حقیقت هشت پای پخته شده در ظرفی از روغن زیتون و همچنین سیر می باشد.

فرانسزینیا | Francesinha

عکسی از فرانسزینیا

از دیگر غذاهای محبوب و فوق العاده خوشمزه کشور پرتغال باید به فرانسزینیا اشاره نماییم که همچون یک ساندویچ پیچیده می شود و در داخل آن مقداری سوسیس، استیک و حتی چوریتز گذاشته می شود و بر روی آن نیز کمی پنیر آب شده ریخته شده و سپس در کنار یک سس تند گوجه ای آماده سرو شما عزیزان می شود. البته فراموش نکنید که شما می توانید بسته به میل و ذائقه غذایی خود، سفارش کنید که یک عدد تخم مرغ نیز بصورت کاملا نیمرو شده بر روی کل ساندویچتان قرار داده شود. لازم به ذکر است فرانسزینیا معروف ترین غذای شهر پورتو در پرتغال است.

کالدرادا دئینگیاس | Caldeirada de Enguias

عکسی از کالدرادا دئینگیاس

علاقه مندان به غذاهای سالم و کاملا مقوی دریایی توجه داشته باشند که در سفرشان به پرتغال به تمام خواسته های غذایی خود خواهند رسید. یکی دیگر از غذاهای دریایی این کشور، کالدرادا دئینگیاس یا همان مارماهی های سرخ شده است که یا بصورت جدا و یا در داخل یک سوپ رقیق از آن ها استفاده می شود. البته اهالی منطقه مورتوسا از مارماهی های خود بیشتر در تهیه یک خورش خوشمزه با مقدار بسیار زیادی فلفل و زعفران استفاده می کنند.

پوستا میراندزا | Posta Mirandesa

عکسی پوستا میراندزا

پوستا میراندزا نام یک خوراک کاملا گوشتی است که از فیله استیک گاوهای منطقه میراندزا تهیه می شود و تنها راز خوشمزه بودن و طعم جادویی آن نیز همین است که این غذا از گوشت گاوهای این منطقه تهیه می شود که از چرا و غذاهای فوق العاده سالمی در طول عمرشان استفاده کرده اند.

باکالیائو | Bacalhau

عکسی از باکالیائو

خیلی حیف است اگر به پرتغال سفر کنید و از باکالیائوی این کشور نوش جان نکنید! باکالیائو یا همان ماهی کاد که افراد محلی آن را ماهی وفادار نیز می نامند، از دسته غذاهای سنتی و ملی کشور پرتغال بحساب می آید که محال ممکن است در جشن سال نو میلادی از آن استقبال نشود. هر یک از شهرها و مناطق مختلف پرتغال برای تهیه و پخت این غذای دریایی از یک جور دست آشپزی استفاده می کنند که بی اغراق هر جور که این غذا را طبخ نمایند، باز چیزی از مزه جادویی و فوق العاده خوش طعم آن کاسته نمی شود

پورکو پرتو | Porco Preto

عکسی از پورکو پرتو

یکی دیگر از بهترین غذاهای گوشتی پرتغالی ها، پورکو پرتو می باشد که در حقیقت ژامبون های دودی تهیه شده از گوشت قرمز می باشد و تنها زمانی می توان به کیفیت اصل و برتر آن پی برد که گوشت اولیه آن از جزیره ایبری آورده شده باشد. گردشگران و مسافران سفر کرده به پرتغال می توانند بهترین مزه این غذا را در نواحی مرکزی و جنوبی این کشور بچشند.

آلیرا د میراندلا | Alheira de Mirandela

عکسی از آلیرا د میراندلا

سوسیس مرغ یا آلیرا د میراندلا یک غذای فوق العاده ارزان و راحت از حیث دسترسی به آن است که اتفاقا از تاریخچه جالب توجهی نیز برخوردار است. طبقه آنچه در فرهنگ غذایی پرتغالی ها آورده شده است، این غذا حاصل تلاش آن دسته از یهودیانی است که در سال 1495 میلادی بایستی خاک پرتغال را برای همیشه ترک می کردند؛ اما آنان به جای فرار از کشور به نواحی شمالی پرتغال پناه برده و برای عوام فریبی و عدم شناسایی خود از سوی نیروهای نظامی تظاهر به پیروی از مکتب کاتولیک کردند و غذایی همچون آلیرا د میراندلا را ایجاد نمودند.

در ادامه بخوانید: بازدید از شگفتی های پرتغال

نظری داده نشده


نظری بگذارید...