معرفی غذاهای محبوب سوئیسی

سوئیس (Switzerland) یکی از امن ترین و مشهورترین کشورهای کل دنیا می باشد که در بخش اروپای غربی واقع شده است و بی تردید آنقدر دارای جاذبه های گردشگری و پتانسیل های توریستی و تفریحی می باشد که حداقل ارزش یکبار سفر کردن به آن را داشته باشد. سوئیسی ها به غیر از بانک ها، شکلات ها و همچنین پنیرهای خود در زمینه های متعددی جز کشورهای سرآمد جهان بحساب آورده می شوند که خوب ما در این مطلب از مجله گردشگری سدره تنها قصد پرداختن به تعدادی از محبوب ترین غذاهای این کشور را داریم و می خواهیم شما را با فرهنگ غذایی مردم سوئیس که بیشتر تحت تاثیر سنت غذایی آلمانی، ایتالیایی و همچنین فرانسوی نیز قرار گرفته است، آشنا نماییم. ناگفته نماند در سوئیس هر شهر و منطقه ای از یک یا چند نوع غذای بخصوص برخوردار است که بی اغراق نمی توان مثل و مانند آن ها را در هیچ کجای این کره خاکی پیدا نمایید.

پیشنهاد مطالعه:  تعدادی از غذاهای محبوب جمهوری چک

راکلت | Raclette

عکسی از راکلت

راکلت یک نوع پنیر فوق العاده خوشمزه و خوشبوی سوئیسی است که خیلی بعید است در سفر خود به کشور سوئیس مزه آن را بچشید و از جمله طرفداران پروپاقرص آن نشوید! در سوئیس برای تهیه و پخت بسیاری از غذاها از پنیرهای زیادی استفاده می شود که راکلت نیز یکی از همین موارد بحساب می آید و معمولا با آب کردن تدریجی آن بر روی حرارت بالا و ترکیب نمودن مقداری سیب زمینی و قارچ، یک میان وعده بسیار خوشمزه را آشپزان این کشور درست می کنند.

آلپرمارگنن | Alplermagronen

عکسی از آلپرمارگنن

همانطور که گفتیم فرهنگ غذایی در سوئیس تحت تاثیر بسیاری از فرهنگ کشوری همچون آلمان است که آلپرمارگنن نیز در واقع یکی از همین غذاهای آلمانی وارد شده به سبد غذایی مردم سوئیس می باشد. این غذا که معروف است به ماکارانی چوپانی از مواد مختلف و ارزان قیمتی همچون: ماکارانی، سیب زمینی، پیاز، خامه و همچنین شیر تهیه می شود و به سبک و سیاق لازانیا که در هر لایه مقداری ملات غذایی ریخته می شود و روی آن نیز چند لایه لازانیا قرار می گیرد، پخته می شود.

ریزوتوی زعفران | Saffron Risotto

عکسی از ریزوتوی زعفران

در بین غذاهای برنجی سوئیس این ریزوتوی زعفرانی است که از محبوبیت بسیار بالایی در میان تمام مناطق و شهرهای این کشور اروپایی برخوردار است. جالب است بدانید در سوئیس همچون کشورمان از زعفران در تهیه و پخت انواع و اقسام غذاها استفاده می شود که این نوع برنج ترکیب شده با زعفران و همچنین پنیر و پیاز نیز یکی از بهترین آنان بحساب می آید.

بیرچر موسلی | Bircher Muesli

عکسی از بیرچر موسلی

در سوئیسی ترکیبی از غلات، میوه ها، سبزیجات و همچنین حبوبات سبب ایجاد غذایی کاملا مقوی و مغزی به نام بیرچر موسلی می شود که برای اولین بار در سال 1900 میلادی این غذا توسط یک پزشک دلسوز سوئیسی اختراع شد و پس از آن با گذشت زمان دستخوش تغییر و تحولات عظیمی در روش پخت و تهیه کردن آن شد. به هر حال؛ علاقه مندان به فرهنگ غذایی سوئیس توجه داشته باشند که بیرچر موسلی یک غذای مفید برای آغاز صبح و همچنین استفاده به عنوان وعده پایانی شبانه (شام) می باشد.

رستی | Rosti

عکسی از رستی

رستی نام یک غذای محبوب دیگر در سراسر کشور سوئیس است که ماده اصلی غذایی آن را سیب زمینی های سرخ شده و کاملا طلایی تشکیل می دهد و اغلب در کنار آن از مقداری گوشت، سبزیجات و همچنین پنیر مخصوص محلی نیز استفاده می شود. ناگفته نماند ممکن است بنا به سلیقه غذایی برخی از مناطق کشور سوئیس، از تخم مرغ نیمرو شده نیز برای درست کردن رستی استفاده شود.

فوندوی پنیر | Cheese fondue

عکسی از فوندوی پنیر

از دسته غذاهای سنتی و فوق العاده پرطرفدار سوئیسی باید به فوندوی پنیر اشاره کرد که از ترکیب موادی همچون: سیر، پنیر آب شده، آرد ذرت و سایر ادویه های محلی تهیه می شود و در کنار آن از مقداری نان خُرد شده برای سرو این غذا استفاده می شود. بد نیست بدانید در اغلب اوقات رستوران ها و آشپزخانه های سوئیسی این غذا را در داخل ظروفی سرامیکی با یک شمع و شعله کوچک در زیر آن جهت ایجاد گرمای همیشگی برای آن در جلوی مشتریانشان قرار می دهند.

برنر پلاته | Berner platte

عکسی از برنر پلاته

برنر پلاته نام یکی از خوشمزه ترین و بی اغراق پرطرفدارترین غذاهای کشور سوئیس است که از ترکیب گوشت با مقداری سبزیجات تهیه می شود و بهتر است با توجه به میزان سنگین بودن حجم این غذا از آن در وعده های ناهاری استفاده شود تا شما بتوانید تا انتهای شب با فعالیت های خود فرصت هضم آن را در بدنتان ایجاد نمایید.

در ادامه بخوانید: اصلی ترین شهرهای توریستی سوئیس

نظری داده نشده


نظری بگذارید...