غذاهای محبوب اندونزیایی

اندونزی کشوری است با آب و هوای استوایی که از مجموع هزاران جزیره کوچک و بزرگ تشکیل شده و می توان در آن با سنت های آشپزی بسیار قدیمی و متعددی مواجه شد. این کشور از فرهنگ غذایی متنوعی برخوردار است و به همین خاطر می توان در ان با هر نوع غذایی که باب میل شما گردشگران سفر کرده به اندونزی باشد، مواجه شد و از خوردن آن ها نهایت لذت را برد. عمده متریال اصلی غذایی در تهیه و پخت خوراک های اندونزی از سبزیجات تازه، ماهی و همچنین برنج تشکیل می شود که قطعا اغلب ما ایرانی ها از آن ها خوشمان خواهد آمد. در ادامه این مطلب با مجله گردشگری سدره همراه شوید تا شما را با تعدادی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای اندونزی آشنا نماییم.

پیشنهاد مطالعه:  چشیدن طعم برترین غذاهای پرتغالی

باکپائو | Bakpao

عکسی از باکپائو

اولین غذای محبوب اندونزیایی که اتفاقا از دسترسی بسیار آسانی نیز در تمام سطح این کشور و بویژه پایتخت آن؛ یعنی شهر جاکارتا برخوردار می باشد، باکپائو نام دارد که بیشتر مردم اندونزی آن را به چشم یک غذای حاضری می بینند و اغلب اوقات در مواقعی که قصد دارند غذایی سریع را پخته و نوش جان کنند از این غذا استفاده می کنند. باکپائو غذایی است با بافت نرم که داخل آن گوشت قرار داده می شود و شما می توانید در تمام مدت زمانی که در اندونزی مشغول گردشگری هستید، آن را از اکثر غرفه های و دستفروش های خیابانی تهیه کنید.

ناسی پادانگ | Nasi padang

عکسی از ناسی پادانگ

ناسی پادانگ از جمله غذاهای محبوب بسیاری از کشورهای آسیای شرقی است و تا جایی که ادعا شده سنگاپوری ها حتی نمی توانند یک روز را بدون آن سپری کنند! نوع اصیل و خاص این غذا اما متعلق به کشور انددونزی است که همراه با مقداری ماهی و همچنین گوشت گاو در کنار برنج بخارپز شده تهیه می شود و در کنار آن اغلب از سامبال استفاده می شود. علاقه مندان به آشنایی با فرهنگ های غذایی جورواجور حتما در سفر به اندونزی از این غذا امتحان نمایند.

ساتای | Satay

عکسی از ساتای

غذاهای کبابی همیشه در دنیا اط طرفداران پروپاقرصی برخوردار بوده و کباب ساتای نیز در اندونزی دارای محبوبیت بسیار زیادی است. اندونزیایی ها این غذا را با انواع مختلفی از گوشت بز، خرگوش و حتی مرغ تهیه می کنند و آن را در ترکیبی از سس بادام زمینی، باربیکیو و همچنین زردچوبه قرار می دهند تا مزه دار شود و سپس با پخت آن بصورت ذغالی مزه ای جادویی را به آن می بخشند. این غذا را می توان با انواع و اقسام مواد مختلفی غذایی سرو نمود و در کنار آن از طیف گسترده ای سبزیجات تازه نیز استفاده کرد. ناگفته نماند ساتای از معدود غذاهای اندونزی است که مورد علاقه شیوخ عرب زبان جهان نیز واقع شده است.

اوپور آیام | Opor ayam

عکسی از اوپور آیام

در اندونزی به مرغ سرخ شده با سس نارگیل، اوپور آیام گفته می شود و بی تعارف مردم این کشور از حساسیت بسیار زیادی بر روی این غذای سرخ شده خود برخوردار هستند و اصولا از آن در کنار نوعی کیک برنج استفاده می کنند. خوردن این غذا هم از جمله لذت هایی است که تنها با سفر به اندونزی می توان به ان دست پیدا کرد.

ناسی گورنگ | Nasi goreng

عکسی از ناسی گورنگ

هر کشوری دارای یکسری غذاهای ملی و ویژه است که نانسی گورنگ نیز در واقع یکی از همین غذاها برای اندونزی بحساب آورده می شود که از ترکیب برنج سرخ شده با سس کچاپ و همچنین سبزیجات دیگری تهیه و پخته می شود. این غذای ملی با توجه به محبوبیت بالایی که در میان مردم اندونزی پیدا کرده است، دارای انواع و اقسام مختلفی می باشد که شما می توانید بسته به نظر و سلیقه خود هر کدام را که دوست داشتید، در سفرتان به اندونزی میل نمایید.

باکسو | Bakso

عکسی از باکسو

همانطور که گفتیم اندونزی از تنوع غذایی بسیار بالایی در اقصی نقاط خود برخوردار است که یکی از بهترین آن ها، سوپ باکسو است که اتفاقا از جمله غذاهای محبوب و پرطرفدار طیف دانشجوهای این کشور نیز بحساب آورده می شود. سوپ باکشو از مزه ای خوشمزه برخوردار بوده و مواد داخل آن را نودل، گوشت مرغ یا گاو قلقلی شده و همچنین سبزیجات محلی تشکیل می دهد و روی آن را نیز معمولا با کمی سیر سرخ شده یا حتی موسیر تزئین می کنند.

ایکان باکار | Ikan bakar

عکسی از ایکان باکار

جالب است اگر بدانید محبوبیت غذاهای دریایی در اندونزی به اوج خود رسیده و هر خانواده اندونزیایی هفته ای چند بار از وعده های غذایی خود را به تهیه و سرو غذاهای دریایی اختصاص می دهد که ایکان باکار یکی از پرطرفدارترین آن ها می باشد و در اصل همان ماهی سرخ شده و طعم دار شده با ادویه های محلی و همچنین سس سویا است که همیشه با استقبال زیادی از سوی عموم مردم اندونزی نیز مواجه شده است.

گادو گادو | Gado-gado

عکسی از گادو گادو

اگر در بین هزار و یک جور غذای مختلف و رنگارنگ اندونزیایی ها با سالادی مواجه شدید که از هر چیزی که فکر را بکنید در آن استفاده شده است، شک نکنید که آن گادو گادو به معنای مخلوطی از همه چیز است. سالاد گادو گادو عمدتا دارای مواد غذایی همچون: گندم، پنیر فتو، سس بادام زمینی، سیب زمینی، اسفناج، تخم مرغ و همچنین لوبیا سبز می باشد.

سامبال | Sambal

عکسی از سامبال

نه می شود سامبال را یک غذا بحساب آورد و نه می توان منکر نقش مهم آن در تهیه 99٪ غذاهای اندونزیایی شد! سامبال در حقیقت نوعی سس ترکیبی یا بهتر است بگوییم ادویه محلی است که تمام آشپزان اندونزی برای طعم دار کردن غذاهای خود از آن استفاده می کنند و هر کسی هم هر طور که بخواهد این چاشنی غذایی را تهیه می کند و از آن یا در داخل غذا و یا به عنوان یک سس در کنار غذای خود بهره گیری می نماید. سامبال اصل معمولا از سس چیلی، انبه و همچنین نوعی میوه خاص آسیای شرقی به اسم دورین تهیه می شود و طعم همیشه تند غذاهای این خطه از قاره آسیا را دلپذیرتر از قبل می کند.

در ادامه بخوانید: معرفی غذاهای محبوب سوئیسی

نظری داده نشده


نظری بگذارید...