تعدادی از غذاهای محبوب جمهوری چک

جمهوری چک از جمله مقاصد فوق العاده خوشمزه و رنگارنگ به سبب وجود تنوع غذایی بالای خود در قاره اروپا بحساب می آید که در بخش های مختلفی از آن، از جمله در شهر پراگ شما می توانید به سادگی و در حین بازدید از پتانسیل های توریستی و گردشگری این شهر با رستوران ها و آشپزخانه های گوناگونی مواجه شوید که در حال تهیه و طبخ انواع غذاهای سنتی و بین المللی در این شهر می باشند. پس اگر از جمله گردشگران و مسافرانی هستید که علاقه زیادی به تست کردن طعم ها و مزه های مختلف غذایی دارید؛ توصیه می کنیم حتما در ادامه این مطلب با مجله گردشگری سِدره مراه شوید تا با تعدادی از محبوب ترین غذاهای این کشور دوست داشتنی در اروپا آشنایی پیدا نمایید.

پیشنهاد مطالعه: معروف ترین مراکز غذاهای خیابانی جهان

چِلِبیچکی - Chlebicky

عکسی از چلبیچکی

چِلِبیچکی در حقیقت یک نوع نان مخصوص ساندویچ است که فوق العاده خوشمزه بحساب می آید و شما می توانید آن را هر جور که تمایل دارید، پُر کرده و سپس میل نمایید. اهالی جمهوری چم معمولا از ساندویچ چِلِبیچکی در وعده های صبحگاهی و یا ناهاری خود استفاده می کنند و در داخل آن مولدی همچون: تخم مرغ، سالامی، ژامبون، کاهو و خیارشور قرار می دهند. لازم به ذکر است این ساندویچ یکی از غذاهای مهم و رایج برای مناسب های خودمانی و یا کاملا رسمی در جوامع جمهوری چک بحساب می آید.

ِاسماژنی سیر - Smazeny Syr

عکسی از اسماژنی سیر

یکی از غذاهای بسیار محبوب اما کاملا شور و نمکی در فرهنگ غذایی مربوط به جمهوری چک، همین اسماژنی سیر است که از از سرخ کردن پنیر و سیب زمینی تهیه می شود و سپس برای میل کردن شما عزیزان در کنار یک تکه نان و همچنین مقداری سالاد سرو می شود. این غذا نه تنها در جمهوری چک بله در سایر کشورهای اقصی نقاط جهان نیز تهیه می شود و تحت عناوین مختلفی توانسته از طرفداران پرشماری نیز برخوردار شود! لازم به ذکر است که گردشگران و مسافران جمهوری چک می توانند این غذا در بین تمامی رستوران ها و غذاخوری های شهرهای مختلف این سرزمین مشاهده نمایند. البته اسماژنی سیر در بهن غذاهای خیابانی این کشور نیز به چشم می آید.

تریدلنیک - Trdelnik

عکسی از تریدلنیک

تریدلنیک در حقیقت یک نوع شیرینی بسیار خوشمزه اما کاملا سنگین است که از پیچیدن خمیرهای شیرینی به دور میله هایی از جنس چوب و فلز و سپس گریل کردن همین خمیرهای استوانه ای حاصل می شود. آشپزهای جمهوری چک معمولا از این غذا به عنوان یک دسر مناسب استفاده می کنند و آن را با دارچین، شکر، هل و مغزهای مختلف آجیلی تزئین می نمایند. از قلم نیافتد که شما عزیزان می توانید این شیرینی دوست داشتنی و محبوب را از بیشتر کافه ها و اغذیه فروشی های سراسر این کشور و مخصوص پایتخت آن؛ یعنی شهر پراگ تهیه نمایید. ناگفته نماند که حتی تماشای طریقه درست کردن این شیرینی نیز می تواند برای هر کسی بسیار جذاب و لذتبخش باشد.

کندلیکی - Knedliky

عکسی از کندلیکی

این غذا نیز یکی دیگر از محبوب ترین خوراکی های جمهوری چک است. کندلیکی در حقیقت یک نوع دامپلینگ می باشد که مردم کشور چک آن را به عنوان دسر همراه با مقداری میوه شیرین و یا مربا میل می کنند. شایان به ذکر است که کندلیکی از انواع مختلفی برخوردار است و عموم مردم جمهوری چک از این غذا در کنار طیف وسیعی از غذاهای گوشتی همچون گولاش استفاده بعمل می آورند. در شهر پراگ می توان با طعم ها و مزه های منحصر به فردی از این نوع دامپلینگ مواجه شد!

پالاچینکی - Palacinky

عکسی از پالاچینکی

پالاچینکی یکی از پنکیک های فوق العاده خوشمزه و البته رایج در تمامی شهرها و دهکده های جمهوری چک است که از پختن یک خمیر نازک و قرار دادن متریال هایی نظیر: خامه، میوه، آجیل و مربا در نوع شیرین آن و همچنین از پُر کردن با موادی همانند: پنیر، اسفناج و مقداری گوشت در نوع شور و نمکیِ آن تهیه می شود. این پنکیک به اندازه در بین مردم جمهوری چک محبوب است که هر خانواده در این کشور لااقل هفته ای چند بار را از این نوع پنکیک خوشمزه در وعده های غذایی خود، استفاده می کند. لازم به ذکر است که بیشتر اهالی جمهوری چک از پنکیک پالاچینکی به عنوان یک دسر و یا میان وعده مغزی بهره می برند و می توان بهترین نوع آن را درست در روزهای منتهی به کریسمس در پایتخت جمهوری چک؛ یعنی شهر پراگ امتحان نمود.

گریلووانه کلوباسی - Grilovane Klobasy

عکسی از گریلووانه کلوباسی

سوسیس کبابی در حقیقت اسم خودمانی تر این غذای محبوب در جمهوری چک است که البته با توجه به ذائقه و سلیقه طیف زیادی از جوانان دنیا نمی توان گفت که این غذا تنها محبوبِ مردم جمهوری چک است و قطعا در بسیاری از کشورهای اقصی نقاط دنیا از جمله کشور عزیز خودمان؛ یعنی ایران نیز می توان با آمار بالایی از دوستداران این نوغ غذای ساده و فوق العاده خوشمزه مواجه شد. منتها تفاوت گریلووانه کلوباسی یا همان سوسیس کبابی جمهوری چک با سایر کشورهای دیگر این است که غذای گریلووانه کلوباسی را بایستی در جمهوری چک با نان مخصوصی میل کرد و روی آن را با انوع و اقسام سس های محلی و تند پوشش داد.

گولاش - Goulash

عکسی از گولاش

گولاش یکی از غذاهای محبوب و بسیار پرطرفدار در فرهنگ غذایی جمهوری چک است که از ترکیب گوشت گاو با مقداری سس گریوی در کنار دامپلینگ هایی متنوع میل می شود. این غذای گوشتی یکی از غذاهایی است که در دنیا بر سر داشتن امتیاز انحصاری آن جنگ و جدال های بسیاری تاکنون در محافل مختلف بین المللی اتفاق افتاده است و تقریبا دو سوم کشورهای اروپایی معتقد هستند که غذایی گولاش از ابتدا در فرهنگ و رژیم غذایی مردم آن ها بوده است و دیگر کشورها نباید این غذا را به عنوان یکی از میراث های خوردنی خود بحساب بیاروند! با تمام این اوصاف و داستان های مختلفی که هر کدام از ملت های اروپایی برای تصاحب این غذا از سوی خودشان روایت کرده اند، باید بگوییم این تنها مردم چک و مجارستان هستند که به شکل عجیب و افراط گرایانه ای به تهیه و طبخ این غذا در وعده های مختلف شبانه روزی خود می پردازند که در این میان مجارستانی ها از گوشت کمتر و سبزیجات بیشتر و اهالی جمهوری چک نیز از گوشت های بیشتر در کنار سایر مواد غذایی این غذا استفاده می کنند.

در ادامه بخوانید: جذاب ترین تله کابین های روز دنیا

نظری داده نشده


نظری بگذارید...