کمی با فوق العاده ترین غذاهای نروژی

بازدید از نروژ می تواند یکی از شاهکارترین سفرهایی باشد که هر کدام از شما گردشگران و توریست های غیر بومی موفق به تجربه کردن آن خواهید شد. وجود جاذبه های مختلف و متعدد گردشگری، مناظر شگفت انگیز طبیعی، شهرها و دهکده های کاملا تمیز و از همه مهمتر کلی خوراکی و غذای خوشمزه سبب می شود تا شما حتی یه لحظه ناخوشایند هم در سرزمین نروژ نداشته باشید و پیوسته غرق در دنیایی از لذت و خوشمزگی شوید. برای کمی بودن با فوق العاده ترین غذاهای نروژی پیشنهاد می کنیم در ادامه با مجله گردشگری سدره همراه شوید تا اگر روزی مسافری به مقصد نروژ بودید، بدانید در این کشور چه غذاهای لذیذی وجود دارد که شاید حتی در خوابتان هم نتوانید آن ها را مشاهده نمایید!

پیشنهاد مطالعه: آشنایی با غذاهای محبوب کشور لوکزامبورگ

پینکجوت | Pinnekjott

عکسی از پینکجوت

نخستین غذای خوشمزه و محبوبی که حتما باید در سفر به نروژ از آن استفاده کرد، پینکجوت نام دارد که در اصل گوشت خشک و نمک سود شده دنده های گوسفند است که در کنار کلم قمری با مزه ای شیرین سرو می شود و بی اغراق باید بگوییم طعم این غذا که حاصل از ترکیب شوری و شیرینی می شود، فوق العاده براتان خوشایند خواهد بود. ناگفته نماند بومیان اصیل نروژی نسبت به این غذا تعصی خاصی دارند و اغلب آنان مدعی هستند که این غذا را تنها بایستی برای جشن کریسمس تهیه و طبخ نمود.

پولسه | polse

عکسی از پولسه

پیشنهاد می کنیم اگر خیلی تمایلی به خرید غذاهای گران در نروژ ندارید، حتما از پولسه های معروف نروژی ها استفاده کنید که از شکل و شمایلی همچون هات داگ های آلمانی برخوردار هستند و بی تعارف در تمامی شهرهای کوچک و بزرگ کشور نروژ می توان با آن مواجه شد. اهالی نروژ معمولا از پولسه های خود در کنار مقداری نان استفاده می کنند اما با این حال می توان از این ماده غذایی فوق الهاده پرطرفدار در دیگر غذاها و سوپ های نروژی نیز استفاده کرد.

فیسکبولر | Fiskeboller

عکسی از فیسکبولر

اگر در فرهنگ غذایی نروژی ها با غذایی مواجه شدید که از ظاهری همچون گلوله ای برخوردار است و محتوای درونی آن ترکیبی از گوشت ماهی، شیر و تخم مرغ می باشد، شک نکنید که نام آن غذا فیسکبولر است و شما در حال نظاره کردن یکی از مشهورترین غذاهای کشور نروژ هستید. ناگفته نماند فیسکبولر تنها یک غذای رستورانی نیست و در صنعت غذایی کشور نروژ شما می توانید با کنسروهای مختلفی از این غذا نیز مواجه شوید.

گوشت گوزن شمالی | Reindeer meat

عکسی از گوشت گوزن شمالی

یکی از شغل های سنتی و کاملا قدیمی مردم نروژ، پرورش گوزن شمالی از دیرباز بوده و اکنون نیز می توان با مراجعه به نواحی خاصی از این کشور با مردمانی مواجه شد که در اصل پیشه اصلی کاری آنان، گله دار گوزن ها می باشد. به همین سبب اصلا جای تعجبی ندارد اگر به عنوان یک توریست یا گردشگر قدم گذاشته در خاک این کشور با منوهای غذایی جذاب و متنوعی مواجه شوید که در آن سراسر از خوراک ها و غذاهای تهیه شده با گوشت گوزن شمالی نام برده شده است؛ زیرا گوشت گوزن به دلیل ارزش های غذایی و همچنین بافت خارق العاده خود یکی از رایج ترین و در عین حال پرطرفدارترین غذاهای نروژی در کل اروپا بحساب می آید.

سمالاهاو | Smalahove

عکسی از سمالاهاو

سمالاهاو نام یکی از غذاهای ویژه کریسمس نزد مردمان نروژ است که البته چند سالی هست می توان این غذا را در دیگر فصول سال هم نوش جان کرد. غذای سمالاهاو نروژی ها در اصل چیزی شبیه به کله پاچه ما ایرانیان منتها بدون در نظر گرفتن پاچه های گوسفند است. طریقه پخت و نحوه ارائه غذا نیز از سوی نروژی ها دارای شباهت بسیاری با طریقه پخت و عرضه ما ایرانی ها در خصوص سرو کله پاچه می باشد.

ماتپاکا | Matpakke

عکسی از ماتپاکا

خیلی حیف است حالا که سری به فرهنگ خورد و خوراک نروژی ها زده ایم از آماده ترین و حاضری ترین غذای رایج میان آنان که ماتپاکا نامیده می شود، یاد نکنیم! ماتپاکا در حقیقت نوعی غذای از پیش آماده شده است که البته به معنی واقعی کلمه نیز در فرهنگ زبان نروژی ها به همین معنا؛ یعنی غذای بسته بندی شده تلقی می شود. کارخانه های تولید کننده ماتپاکا برای تهیه این غذا از موادی همچون: پنیر، سبزیجات، گوشت های تکه تکه شده و همچنین مقداری نان مخصوص نروژی که فاقد شکر زیادی می باشد، استفاده می کنند و در نهایت آن را با لایه نازکی از کاغذ ماتپاکا در داخل یک بسته بندی شیک و شکیل غذایی به فروش می رسانند. عمدتا قشر محصل نروژی از مشتریان پروپاقرص این نوع غذا محسوب می شوند.

پوتیتو لفسه | Potato Lefse

عکسی از پوتیتو لفسه

پوتیتو لفسه یک میان وعده دوست داشتنی و خوشمزه در نروژ است که از ترکیب موادی همچون: شکر، کره، تخم مرغ، آرد گندم و همچنین سیب زمینی تهیه می شود و در اصل می توان آن را نوعی پنکیک سیب زمینی بسیار نازک نیز تلقی نمود. مردم نروژ بیشتر از پوتیتو لفسه برای وعده های صبحانه و یا میان وعده های غذایی خود استفاده می کنند اما با این حال شما می توانید در صورت تمایل از آن به عنوان یک غذای کاملا نیز استفاده کنید. فراموش نکنید که حرفه ای ها این پنکیک را بصورت رول شده وارد دهان خود می کنند.

کیک Svele

عکسی از کیک Svele

حالا که نوبت به میان وعده و غذاهای سبک نروژی رسیده است، بد نیست به یکی از محبوب ترین کیک های نروژی که معروف به Svele نیز می باشد، اشاره کوچکی داشته باشیم. کیک های Svele از عمری حدودا چهل ساله در فرهنگ آشپزی کشور نروژ برخوردار هستند و با اینکه از ظاهر شبیه به پنکیک های آمریکایی برخوردار می باشند اما در طعم و مزه فرسنگ ها از آنان پیشی گرفته اند و تنها کافی است مقداری کره را بر روی آن ها ریخته و سپس با عسل یا دیگر مرباهای مورد علاقه تان، شروع به نوش جان کردن این کیک های دوست داشتنی نمایید.

در ادامه بخوانید: گردشگری در اسپانیا

نظری داده نشده


نظری بگذارید...