محبوب ترین غذاهای سرزمین مغرب | مراکش

مراکش (Morocco) کشوری است در بخش شمالی غربی قاره آفریقا که بسیاری آن را با نام دیگر مغرب نیز خطاب می کنند. در کشور مراکش جاذبه های گردشگری و مکان های تفریحی فراوانی وجود دارد که سبب رونق و توسعه صنعت توریسم این کشور آفریقایی در طل یکی دو دهه اخیر شده است و جدیدا نیز ایرانیان زیادی تمایل خود مبنی بر انجام سفری هر چند کوتاه به این کشور ساحلی را اعلام نموده اند. در این کشور علاوه بر جاذبه های ممتاز توریستی و گردشگری، غذاهای فوق العاده خوشمزه و منحر به فردی نیز به چشم می خورد که اغلب آن ها با مواد غذایی بومی و فصلی کشور مراکش تهیه می شوند و حتی برای تهیه و پخت آنان نیز از ابزارهای خاصی در فرهنگ آشپزی مراکشی ها، استفاده می شود. بد نیست پیش از آن که با مجله گردشگری سدره همراه شوید و با فهرستی از محبوب ترین غذاهای این کشور آشنایی پیدا نمایید؛ این را هم بدانید که عمده تاثیرات پذیرفته شده بر روی فرهنگ غذایی مردم مراکش ناشی از  آداب و سنن این کشور در گذشته تلقی می شود که بخشی از این فرهنگ شامل زیست اقوام مختلفی نظیر: یهودی ها، بربرها، فرانسویان و همچینن اعراب در پیشینه تاریخی مراکش است.

پیشنهاد مطالعه:  تایلند و مشهورترین غذاهای آن

ماهی چرمولا - Fish chermoula

عکسی از ماهی چرمیلا

این غذا ترکیبی از ادویه جات، سبزیجات و همچنین ماهی می باشد و در بین تمام غذاهای دریایی کشور مراکش، از جایگاه بسیار خاص و ویژه ای برخوردار است. خوردن این غذا همیشه همراه با درک دقیقی از طعم موادهایی همچون: زعفران، فلفل قرمز، پیاز و گشنیز می باشد و می توان از متریال غذاییِ آن برای تهیه انواع و اقسام سس های مراکشی نیز استفاده نمود.

کوسکوس - Couscous

عکسی از کوسکوس

از دیگر غذاهای کاملا رایج در تمامی رستوران ها و سالن های غذاخوری و همچنین مناسبتی مراکشی ها، می توان به کوسکوس اشاره داشت که عمدتا از سوی خانواده های مراکشی در روزهای جمعه پخته می شود و آن را در کنار خورشتی از سبزیجات و یا گوشت سرو می کنند.

پاستیلا - Pastilla

عکسی از پاستیلا

پاستیلا غذایی است که بصورت ترکیبی با گوش مرغ تهیه و پخته می شود و به دلیل مواد لازمی که برای درست کردن آن مورد استفاده قرار داده می شود، از طعم و مزه ای شور و شیرین برخوردار است و حتما می تواند یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانیان سفر کرده به کشور مغرب بحساب آورده شود.

کله پاچه

عکسی از کله پاچه

خوب همانطور که می دانید مراکشی ها نیز همچون ما ایرانی ها از علاقه بسیار زیادی برای خوردن کله پاچه گوسفندی برخوردار هستند و اغلب نیز این غذای فوق العاده خوشمزه و دوست داشتنی را در روز عید سعید قربان که گوسفندی را در راه خدا قربانی می کنند، میل می نمایند. جالب است بدانید همچون ما ایرانی ها، اهالی مراکش نیز بهترین قسمت کله پاچه را پاچه های آن می دانند.

ماکودا - Makouda

عکسی از ماکودا

ماکودا یکی از محبوب ترین غذاهای سرزمین مغرب است که البته بخش عمده ای از شهرت خود را مدیون پخت و پز خیابانی خود می باشد؛ چرا که بیشتر این غذا یک نوع غذای خیابانی بحساب آورده می شود. برای تهیه ماکودا ابتدا سیب زمینی های گرد شده را در داخل روغن سرخ می کنند و سپس بر روی آن ها مقداری سس تند می ریزند و آماده سرو کردن برایتان می کنند.

جگر سوخاری

عکسی از جیگر سرخ شده

بی تردید یکی از ماندگار ترین مزه هایی که می توانید در سفر خود به کشور مراکش آن را تجربه نمایید، طعم و مزه جگرهای سوخاری شده این نقطه از قاره آفریقا است که همیشه به شدت مورد استقبال و توجه مردم مراکش قرار گرفته است و آن را بصورت یک ساندویچ فوق العاده خوشمزه همراه با تکه هایی از سیب زمینی سرخ شده میل می نمایند.

تاگینه - Tagine 

عکسی از تاگینه

تاگینه یکی از غذاهای فوق العاده مهم و به نوعی پرچمدار موجود در سبد غذایی مردم مراکش بحساب می آید که حتی برای تهیه آن بایستی از ظروف غذایی خاص و مخروطی شکلِ سفالی نیز استفاده کرد. این غذا از ترکیب انواع گوشت بره، گاو، مرغ و همچنین سبزیجات حاصل می شود و می توان آن را در هر جایی از کشور مراکش و به ویژه رستوران های برجسته و معروف این شهر پیدا کرد.

زالوک - Zaalouk

عکسی از زالوک

ترکیب کردن موادی همچون: بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، روغن زیتون و سایر ادویه ها مراکشی ها را با یکی از ساده ترین و حاضری ترین غذاهای دنیا مواجه می کند که نام آن زالوک است. مدت زمان تهیه و پخت این غذا بسیار اندک می باشد.

طحال شتر پر شده

عکسی از طحال شتر پر شده

کشور مغرب (مراکش) از غذاهای عجیب و غریب بسیاری برخوردار است که یکی از آن ها طهال شتر پُر شده می باشد. برای درست کردن این غذا از گوشت گوسفند و یا گاو استفاده می کنند و آن ها را همچون یک ساندویچ، در داخل نان قرار داده و در کنارشان نیز از مقداری روغن زیتون، چربی کوهان شتر و همچنین ادویه ها استفاده می کنند. پیشنهاد می کنیم چنانچه روزی به مراکش سفر کردید، حتما برای یکبار هم که شده این غذا را امتحان نمایید که قطعا پشیمان نخواهید شد!

کباب

عکسی از کباب

به هر جای دنیا که سفر کنید قطعا با لیست بلند بالایی از غذاهای کبابی مواجه می شوید که مراکش نیز از این قاعده مستثنی نیست! در سرزمین مراکش کباب های مختلفی بصورت سیخ شده و بر روی آتش قرار گرفته، تهیه می شوند که تعدادی زیادی از آنان با گوشت گاو و گوسفند طبخ می شوند. مراکشی ها نیز برای طعم دار کردن کباب های خود، متریال آماده شده آن را از مدتی قبل در داخل سینی از نمک و سایر ادویه های دیگر قرار می دهند.

حریرا - Harira

عکسی از حریرا

حریرا همچون یک سوپ عدسی در فرهنگ غذایی مغربی ها است که عمدتا در ماه مبارک رمضان پخته می شود و روزه داران این کشور، افطار خود را با حریرا باز می کنند. لازم به ذکر است که غذای حریرا در مراکش از شهرت و محبوبیت بسیار بالایی نیز برخوردار است.

بیسارا - bisara

عکسی از بیسارا

بیسارا نیز همچون حریرا یکی از انواع سوپ های رایج در کشور مراکش است که از ترکیب مقداری باقلای خشک شده، زیره سبز و روغن زیتون تهیه و پخته می شود.

بادمجان سرخ شده

عکسی از بادمجان سرخ شده

از دیگر غذاهای مشابه در فرهنگ غذایی ما ایرانیان با فرهنگ غذایی مراکشی ها، بادمجان سرخ شده می باشد. مراکشی نیز همچون تعداد بسیار زیادی از ما ایرانی ها عاشق خوردن بادمجان بدون هیچ ماده غذایی اضافه ای هستند و آن را بصورت ورقه ورقه ای بُرش داده و سپس در داخل خمیر پاپریکا قرار داده و در داخل مقدار بسیار زیادی روغن سرخ می نمایند.

ساردین - sardine 

عکسی از ساردین

ساردین یا بهتر است بگوییم ماهی ساردین یکی از مهمترین غذاهای کشور مراکش است که حتی به سایر کشورهای دیگر دنیا نیز صادر می شود. ماهی ساردین نوعی از جانوران دریاییاست که اغلب مراکشی ها سعی می کنند با توجه به مزه و بافت دلپذیر گوشتش از آن برای تهیه انواع و اقسام غذاهای دریایی خود استفاده نمایند و آن را در کنار مقدار زیادی از سس کاملا تُند چرمولا در حجم بالایی از روغن سرخ کرده و سپس میل نمایند.

شیرینی شباکیا - chebakia

عکسی از شباکیا

با اینکه این مطلب از مجله گردشگری سدره در خصوص شناخت محبوب ترین غذاهای سرزمین مراکش است، اما حیف است که در آن از مشهورترین شیرینی این کشور آفریقایی نیز یاد نشود! شیرینی شباکیا در حقیقت یک دسر فوق العاده خوش طعم و لاکچری برای پذیرایی از میهمانان در مراکش بحساب آورده می شود که شبیه به گل تهیه شده و سپس در روغن سرخ و با مقدار زیادی عسل نیز ترکیب می شود. از قلم نیافتد که این شیرینی را می توانید در تمامی نقاط کشور مراکش پیدا کنید و حسابی از چشیدن مزه دوست داشتنی آن لذت ببرید.

در ادامه بخوانید: دیدنی های سومین کشور کوچک اروپا

نظری داده نشده


نظری بگذارید...