شکم گردی در میان خیاباهای مالزی

مالزی کشوری است در بخش جنوب شرقی قاره آسیا که در کتار تمام جاذبه های گردشگری و پتانسیل های توریستی خود، از یک فرهنگ غذایی فوق العاده خوشمزه و متنوع نیز برخوردار است و اگر بگوییم سالانه بخش عمده ای از گردشگران خارجی این کشور، تنها برای مزه کردن غذاهای جورواجور مالزی و خصوصا خوراک های خیابانی این کشور آسیایی به آن سفر می کنند؛ دروغ نگفته ایم! در یکی از خوشمزه ترین مقاصد توریستی دنیا؛ یعنی مالزی شما می توانید با غذاهای مختلفی از فرهنگ های گوناگون هندی، مالایی، تایلندی، چینی و غیره مواجه شوید و حسابی از بودن در بهشتی از غذاهای رنگارنگ و لذیذ لذت ببرید. علاقه مندان به شناخت تعدادی از برترین غذاهای خیابانی کشور مالزی با مجله گردشگری سدره در ادامه این مطلب همراه باشند تا خود از نزدیک شاهد جذابیت خیابان های مالزی برای مردمانش باشند.

پیشنهاد مطالعه:  چشیدن طعم خوشمزه ترین غذاهای اروپای مرکزی| اسلواکی

کوی چیاپ - Koay Chiap

عکسی از کوی چیاپ

در بین هزاران غذای خیابانی مالزی، یادتان باشد حتما بایستی در سفر خود به این کشور آسیایی از سوپ کوی چیاپ استفاده نمایید! این سوپ یکی از پرطرفدارترین خوراک های موجود در فرهنگ غذایی کشور مالزی است و آشپزان مالزیایی نیز امروزه برای تهیه آن از انواع روش های پخت استفاده می کنند. لازم است بدانید این سوپ از ترکیب مواد غذایی همچون: گوشت اردک، رشته فرنگی، تخم مرغ آبپز شده، جرفش چینی و همچنین مقداری برنج تهیه می شود و سپس بسته به سلیقه آشپز این غذا، مزه آن با اضافه کردن ادویه جاتی خاص دستخوش تغییر و تحول قرار می گیرد.

روسی کینای - roti canai

عکسی از روسی کینای

روسی کینای در حقیقت یک نان کاملا سیر کننده در فرهنگ غذایی کشور مالزی می باشد که البته از سرزمین هندوستان در گذشته های دیرین به مالزی رسیده است و اکنون نیز مالزیایی از این نان خوشمزه که شباهت بسیاری با پنکیک دارد به عنوان یک وعده کامل صبحانه استفاده می کنند. نان روسی کینای از ترکیب خمیر لایه ای با مقدار کمی نسکافه و همچنین روغن تهیه می شود و می توان نام آن را جزئی از غذاهایی در سرزمین مالزی بحساب آورد که هم در رستوران های این کشور پخته می شود و هم در خیابان های مالزی می توان با انواع و اقسام گوناگونی از آن مواجه شد.

هوکین می - Hokkien Mee

عکسی از هوکین می

اگر برای تغذیه خود ارزش بسیاری قائل هستید و همیشه به دنبال مصرف خوراکی های مغذی و در عین حال خوشمزه بوده اید، در سفر خود به کشور مالزی حتما از سوپ هوکین می استفاده نمایید چرا که این سوپ از ترکیب مواد غذایی ارزشمندی همچون: برنج، تخم مرغ آبپز، رشته فرنگی،‌ گوشت بدون استخوان، میگو، شکر، فلفل، نمک و همچنین آب تهیه می شود و سرشار از ویتامین ها و همچنین ارزش های غذایی بالا می باشد. جالب است بدانید با اینکه مالزیایی ها از سوپ هوکین می به عنوان یک پیش غذای جذاب استفاده می کنند اما معمولا میل کردن این سوپ برای دیگر اتباع غیر بومی این کشور، حکم یک وعده غذایی کامل را دارد.

آیس کاکانگ - Ice Kacang

عکسی از آیس کاکانگ

ترکیب خوشمزه ای از ذرت، بستنی، موز، لوبیا، ژله، شیر و در آخر باقالی منجد شده سبب ایجاد یک غذای کاملا سبک و در عین حال خوشمزه به نام آیس کاکانگ در سرزمین مالزیایی ها شده است. نکته حائز اهمیت در خصوص آیس کاکانگ این است که مردم مالزی آن را به عنوان یک غذای راحت و خیابانی تلقی می کنند و برای تزئین و زیباتر کردن ظاهر آن نیز از انواع شربت های رنگی استفاده می کنند.

باتو ماونگ ساتی - Batu Maung Satay

عکسی از باتو ماونگ ساتی

یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی موجود در کشور مالزی، باتو ماونگ ساتی است که از به سیخ کشیدن تکه های مختلفی از گوشت گاو و یا خوک و سپس کباب کردن آن ها بر روی آتش و همچنین افزودن مقداری ادویه، خیار، پیاز و در آخر هم اضافه نمودن مقداری سس بادام تهیه و آماده سرو به همراه انواع مختلفی از ترشی های مالزیایی می شود. جالب است بدانید با اینکه تکه های گوشت این غذا را امروزه به سیخ های ک.چک چوبی می شکند، اما در گذشته های نه چندان دور برای به سیخ کشیدن گوشت های این غذای خوشمزه و کبابی، از چوب درختان بامبو استفاده می کردند که اتفاقا سبب القاء طعم منحصر به فردی از بابمو در چنین غذای خیابانی نیز می شد.

آسام لکسا - Assam Laksa

عکسی از آسام لکسا

آسام لکسا نام یکی دیگر از غذاهای سوپی فوق العاده پر طرفدار در فرهنگ غذایی مردم مالزی است که بصورت بسیار چشم نوازی در خیابان های شهرهای مختلف این کشور نیز طبخ و تهیه می شود. برای تهیه این سوپ نودل همانطور که از نامش نیز مشخص است، از نودل، مقداری برنج، رشته فرنگی و انواع مختلفی از گوشت مرغ، ماهی و همچنین میگو با کمی شیر نارگیل استفاده می شود. سوپ آسام لکسا یک غذای مشترک میان فرهنگ های غذایی گوناگونی همچون: چینی ها، اندونزی ها و مالزی ها است و آنطور که مشخص است این غذا در ابتدا متعلق به چینی ها بوده و در گذر زمان توسط مالزیایی ها تهیه و پخته شده است و امروزه به یکی از جدی ترین غذاهای خیابانی این کشور تبدیل شده است. ناگفته نماند که در سوپ نودل آسام لکسا معمولا از ماهی های تازه استفاده می کنند و تا جایی که ممکن باشد نیز طعم آن را تُند می کنند.

لوک لوک - Lok Lok

عکسی از لوک لوک

دیگ داغ یا لوک لوک یک غذای اعجاب انگیز در فرهنگ غذاهای خیابانی کشور مالزی است که تقریبا می توان در تهیه این نوع غذا از هر ماده غذایی استفاده کرد؛ منتها به شرطی که بتوان آن را به سیخ کوچکی کشید و سپس در داخل دیگ برای پختن قرار داد! تعداد بیشماری از غرفه های غذایی فعال در خیابان های مالزی برای تهیه لوک لوک از انواع مختلف سبزیجات، سیب زمینی، ماهی، میگو و غیره استفاده می کنند و همیشه نیز سعی می کنند تا سیخ های کوچکِ غذایی آنان از رنگ و لعاب چشمگیری برخوردار شوند تا سبب افزایش میل شما به تست کردن غذاهای آنان گردد.

ناسی لماک - Nasi Lemak

عکسی از ناسی لماک

ناسی لماک یک غذای برنجی فوق العاده محبوب نزد مردم کشور مالزی است که هم می توان آن را در فهرست غذاهای رستورانی این کشور پیدا کرد و هم با کمی شکم گردی در خیابان های کل مالزی به آن دست پیدا کرد. این غذا از ترکیب برنج پخته شده با شیر نارگیل، تخم مرغ آبپز شده، بادام زمینی، گوشت بره و یا مرغ پخته شده با ادویه کاری، آنچوی سرخ شده و همچنین مقداری سس تُند تهیه می شود و در آخر نیز همه این مواد غذایی در داخل برگ مو بصورت پیچیده شده قرار داده می شوند و در نهایت بخارپز می شوند. جالب است بدانید که اغلب آشپزان مالزیایی برای سرو این غذا هیچ نوع خلاقیتی از خود بروز نمی دهند و شکل ساده و نهایی آن را تنها برای نوش جان کردن مشتریانشان در داخل بشقاب می گذارند.

در ادامه بخوانید: این جاذبه های گردشگری قزاقستان را هرگز فراموش نکنید!

نظری داده نشده


نظری بگذارید...