محبوب ترین غذاهای کشور گرجستان

گرجستان کشوری است با فرهنگ غذایی بسیار متنوع و خوشمزه که اغلب غذاهای آن با توجه به موقعیت مکانی که در بین دو قاره آسیا و اروپا دارد؛ متاثر است از فرهنگ های غذایی سایر ملت های جهان! در این مطلب از مجله گردشگری سِدره با ما همراه باشید تا شما را با تعدادی از خوشمزه ترین و همچنین محبوب ترین غذاهای گرجی آشنا نماییم تا اگر روزی قصد  سفر به این کشور اوراسیایی را داشتید، بدانید در این کشور کدام غذاها می توانند با به میل شما و همراهانتان باشند.

چورچخِلا

عکسی از چورچخلا

چورچخلا نام یک غذای شیرین با ظاهری منحصر به فرد است که از ترکیب مغزهای نخ شده در میان لایه ای از آرد و شیر و همچنین عصاره انگور تهیه می شود و سپس در مکانی مناسب آن را قرار می دهند تا به تدریج خود را بگیرد و سفت شود و در نهایت، شکلی همچون یک شمع را به خود بگیرد. لازم به ذکر است این غذای سنتی و فوق العاده محبوب نزد مردم گرجستان از طعم و مزه ای شیرین برخوردار است که می تواند برای علاقه مندان به این نوع از خوراکی ها بسیار قابل توجه و دوست داشتنی بحساب بیاید.

لوبیو

عکسی از لوبیو

غذای لوبیو می تواند یک گزینه قابل قبول برای همه کسانی باشد که یا از رژیم های بدون گوشت تبعیت می کنند و یا تمایلی به مصرف گوشت ندارند. برای تهیه این غذا ابتدا بایستی سیر، گشنیز، پیاز و جعفری را تفت داده و سپس لوبیاهایی که از قبل خیس کرده اید را به آن اضافه نمایید و در پایان نیز مقدار کمی گردو را به متریال غذایی خود بی افزایید. لوبیو از جمله غذاهای سنتی گرجی ها می باشد که برای القای طعم بهتری از آن، ادویه جات متعددی را در حین انجام مراحل پخت این غذا به آن اضافه می کنند. منتها توجه داشته باشید هر ادویه ای که بخواهید را می توانید در این غذای خوشمزه استفاده کنید ولی نباید ادویه مورد نظرتان سبب تند شدن مزه این غذای فوق العاده محبوب گرجستانی ها شود. لازم به ذکر است لوبیو را هم بصورت سرد و هم بصورت گرم می توانید مبل نمایید.

خینکالی

عکسی از خینکالی

این غذا که همچون دیم سام های خوشمزه کشور چین تهیه و پخته می شود، یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب مردم گرجستان است که به شکل خاصی طبخ می شود. خینکالی از جمله غذایی خمیری شکل است که داخل آن را با مواد غذایی مختلفی می توانید پر کنید و با توجه به تنوع گوناگون این غذای گرجستانی، هر فرد می تواند آنچه را که دوست دارد در داخل خمیر این غذا گذاشته و سپس آن را بپزد! توجه داشته باشید خینکالی اصیل گرجی ها با موادی از قبیل گوشت، قارچ و سبزیجات مختلف تهیه می شود که البته شما می توانید در صورت تمایل نوع دیگری از این غذا را نیز سفارش و میل نمایید.

نان پنیری کاچاپوری

عکسی از کاچاپوری

در کشورهای مختلفی همچون گرجستان نان های متعددی در انواع و اقسام شکل ها و مزه ها پخته می شود که محبوب ترین این نان ها در بین اهالی گرجستان، همین نان پنیری کاچاپوری می باشد! این نان فوق العاده خوشمزه و لذیذ به عنوان یک پرچم دار مهم غذایی در فرهنگ غذایی گرجی ها بشمار می رود و آنطور که معلوم است بسیاری از شهروندان گرجستانی خوردن این نان را حتی به میل کردن یک وعده پیتزای اسپشیال نیز ترجیح می دهند. شایان به ذکر است این نان پنیری در کشورهای دیگری همچون روسیه و ارمنستان نیز از طرفداران پرشماری برخوردار می باشد.

متسوادی

عکس از متسوادی

متسوادی (Mtsvadi) یک غذای کبابی محبوب و بسیار لذیذ در فرهنگ غذایی گرجستان است که از آن به عنوان شیشلیک گرجی ها نیز یاد می شود. نکته جالب در خصوص این غذای کبابی این است که شما می توانید برای تهیه آن از انواع مختلف گوشت ها استفاده کرده و در میان تکه های آن ها نیز از سبزیجات، فلفل و گوجه نیز بسته به سلیقه ای که دارید، استفاده نمایید. برای تهیه متسوادی ابتدا بایستی گوشتی را برای مدتی مشخص صرفا جهت طعم دار شدن آن با موادی همچون سرکه و میوه های عموما ترش ترکیب کنید و به محض احساس گرسنگی خود، تکه گوشت های مزه دار شده را به سیخ کشیده و آن را بر روی آتش قرار دهید تا حسابی پخته شود.

ساتسیوی

عکسی از ساتسیوی

ساتسیوی در حقیقت یکی از غذاهای مجلسی یا همان مناسبتی در گرجستان است که هم می توان آن را با مرغ تهیه نمود و هم با گوشت بوقلمون! این غذای فوق العاده لذیذ و لاکچری دارای یک سس مخصوص نیز می باشد که آن از ترکیب سبزیجات معطر با مقداری سیر و همچنین گردو آماده می شود. غذای ساتسیوی از جمله غذاهای رایج در اقصی نقاط کشور گجستان است که خوب قطعا با توجه به مواد اولیه هایی که برای تهیه و پخت این غذا استفاده می شود، از قیمت کمی بالایی نیز برخوردار می باشد.

چاکاپولی

عکسی از چاکاپولی

این غذا نیز از دیگر غذاهای محبوب و سنتی مردم گرجستان است که برای تهیه آن از گوشت گوسفندی یا گوساله، آلوچه، ترخون، پیاز و فلفل و همچنین در صورت تمایل مقداری نعنا و ریحان نیز در حین پختن غذا به آن اضافه می کنند. لازم است بدانید طعم این غذا کاملا خاص و منحصر به فرد است که برای چشیدن آن حتما باید سفری کوتاه به گرجستان و میل کردن آن در یکی از رستوران های سنتی این کشور اوراسیایی را تجربه نمایید.

نظری داده نشده


نظری بگذارید...