غذاهای معروف رومانی

رومانی (Romania) کشوری است در بخش جنوب شررقی قاره اروپا که در کنار تمام جذابیت های توریستی و گردشگری خود از یکسری غذای فوق العاده خوشمزه و خوش طعم نیز برخوردار است که واقعا می تواند دل هر توریست و گردشگری را که به این کشور اروپایی سفر کرده است، آب کند! غذاهای رومانی در طول تاریخ دستخوش تغییر و تحولات بسیاری شده اند و امروزه می توان با اطمینان گفت فرهنگ غذایی رومانی تحت تاثیر بسزایی از کشورهای همسایه آن هستند و به همین خاطر می توان در آن با انواع و اقسام غذاهای گوشتی و گیاهی مواجه شد. در ادامه این مطلب با مجله گردشگری سدره همراه شوید تا شما را با تعدادی از غذاهای معروف و صد البته محبوب مردم رومانی آشنا نماییم.

پیشنهاد مطالعه:  تایلند و مشهورترین غذاهای آن

بالموش | Balmos

عکسی از بالموش

از معروف ترین غذاهای رومانی باید به بالموش اشاره نماییم که البته تنها مختص به رومانیایی ها نیست و می توان مشبه آن را در دیگر کشورهای نزدیک به رومانی نیز جویا شد. بالموش در گذشته غذایی متعلق به قشر ضعیف جامعه رومانی بوده که با گذشت تدریجی زمان تبدیل به یک غذای محبوب نزد اعیان نشین های این کشور شده و خیلی زود به دلیل وجود مواد غذایی خوشمزه ای از جمله: پنیر محلی، کره، آرد ذرت، خامه ترش و غیره تبدیل به یک خوراکی فوق العاده محبوب در فرهنگ غذایی رومانی تبدیل شده است.

سالاد گوشت | Salata de boeuf

عکسی از سالاد گوشت

توصیه می کنیم اگر روزی به رومانی سفر کردید حتما مقداری از سالاد گوشت این کشور را که غذایی مشابه با سالاد اولویه ما ایرانیان می باشد را حتما امتحان کنید. سالاد گوشت رومانی یک غذای فوق العاده رسمی و البته سنگین به لحاظ هضم غذایی است که اغلب از آن در برگزاری مجالس و مهمانی های رسمی این کشور و همچنین جشن کریسمس در رومانی استفاده می کنند. این سالاد از ترکیب گوشت گاو و یا بوقلمون و مرغ با سبزیجات و همچنین سُس مایونز فراوان تهیه می شود و می توان هم آن را به عنوان یک پیش غذای کامل سرو کرد و هم به عنوان یک غذای اصلی؛ از قلم نیافتد که این سالاد خوشمزه دارای نوع سبزیجات نیز می باشد که در آن از هیچ مواد گوشتی استفاده بعمل آورده نمی شود.

دلمه کلم | Sarmale

عکسی از دلمه کلم

اگر یک توریست دنیا دیده باشید و سفرهای زیادی را به کشورهای شرق اروپایی انجام داده باشید به خوبی متوجه شده اید که در اغلب این کشورها، غذایی به نام دلمه در انواع مختلفی طبخ و تهیه می شود که هر کدام از آن ها نیز دارای یک طعم و مزه منحصر به فرد می باشد. در میان تمامی این کشورها، دلمه کلم بیشتر در میان اهالی رومانی از طرفداران پروپاقرصی برخوردار است و بی اغراق باید بگوییم نگاه مردم رومانی به دلمه کلم در این کشور یک نگاه کاملا ملی گرایانه است. آشپزهای رومانی برای تهیه دلمه کلم از موادی همچون: گوشت چرخ کرده، برنج، سبزیجات، پیاز داغ و غیره استفادع می کنند و برحسب میل و سلیقه شخصی خود نیز در کنار این متریال های نامبرده شده از مقداری گوجه فرنگی، شوید و یا دیگر سبزیجات معطر هم بهره می برند. ناگفته نماند دلمه کلم نیز از دسته غذاهای رسمی و لاکچری موجود در فرهنگ غذایی رومانیایی ها بحساب آورده می شود.

میتی تِی | Mititei

عکسی از میتی تِی

محال ممکن است بتوانید در سفر به رومانی به یک غذای خوشمزه گوشتی غیر میتی تی دست پیدا نمایید! این غذا در حقیقت نوعی کباب رول شده گوشتی است که از متریالی همچون: گوشت چرخ کرده، فلفل سیاه و دیگر ادویه جات محلی تهیه می شود. تنها چیزی که بایستی در طبخ این غذای کبابی به آن توجه شود، گریل نمودن کباب های رول شده بر روی آتش است تا هم قدری بافت گوشتی آن نرم شود و هم از رنگی تیره برخوردار گردد. میتی تی یکی از محبوب ترین و صدالبته رایج ترین غذاهای موجود در فرهنگ خورد و خوراک رومانی می باشد که می توان آن را هم بصورت یک غذای کامل در کنار مقداری نان و سس خردل میل کرد و هم از آن به عنوان پیش غذا و یا دورچین بهره های زیادی گرفت. شایان به ذکر است این غذا بصورت انجماد شده و در بسته بندی هایی کاملا بهداشتی نیز در تمام سوپرمارکت های سراسر کشور رومانی هم وجود دارد.

خوراک توچیتورا مولداوی | Tochitura Moldoveneasca

عکسی از خوراک توچیتورا مولداوی

پیشنهاد می کنیم اگر در سفر خود به رومانی تنها فرصت مزه کردن یک نوع غذا از فرهنگ بی نهایت خوشمزه خوراکی های این کشور را دارید، حتما خوراک توچیتورا را انتخاب کنید که برحسب متریال های غذایی موجود در ساختار خوش طعم و خوشبوی خود یکی از اصیل ترین غذاهای کشور رومانی بحساب آورده می شود. در خوراک توچیتورای رومانی شما می توانید با مواد مختلفی همچون: پنیر سرخ شده، سوسیس محلی، گوشت گریل شده، ترشی، نیمرو و همچنین حلیم مامالیگا مواجه شوید که همگی از جمله مهمترین فاکتورهای غذایی موجود در سرزمین رومانی محسوب می شوند. از قلم نیافتد توچیتورایی اصل و مرغوب است که گوشت و سوسیس آن کاملا سرخ شده باشد و مقداری بوی دودی هم به خود گرفته باشد.

سوپ سیرابی | Ciorba de burta

عکسی از سوپ سیرابی

یا عاشق مزه اش می شود و یا برای همیشه از آن متنفر خواهید شد! این یک قاعده کلی برای تمام گردشگران و مسافران غیر بومی رومانی است که می خواهند در میان انواع و اقسام غذاهای گیاهی و گوشتی این کشور از یک غذای کاملا رقیق و گرم استفاده نمایند. سوپ سیرابی قطعا برای ما ایرانی های کله پاچه خور یک وعده غذای ایده آل بحساب آورده می شود که خوشبختانه می توانیم این سوپ خوشمزه را امروزه در اکثر کشورهای حاضر در بخش شرقی قاره اروپا جستجو نماییم. اهالی رومانی بیشتر از این سوپ به عنوان یک غذای کامل در وعده های صبحانه ای خود استفاده می کنند و برای سرو آن از چند تکه نان تُست و همچنین مقداری خامه ترش بهره می گیرند.

در ادامه بخوانید: رومانی کشوری با اماکن دیدنی متعدد

نظری داده نشده


نظری بگذارید...