غذاهای مشهور پاکستان

اگر فکر می کنید که پاکستان از جمله کشورهایی است که اصلا ارزش گردشگری و آشنایی با سنت و فرهنگ غذایی و در یک کلام، سفر را ندارد باید بگوییم سخت در اشتباه هستید؛ زیرا در این کشور آسیایی شما می توانید با جاذبه های گردشگری و همچنین تنوع غذایی بسیار مطلوبی مواجه شوید که برخلاف ظاهر جنگ زده و رنگ سیاه شهرهای این کشور از ظاهری کاملا رنگارنگ و صد البته خوشمزه برخوردار هستند. در ادامه این مطلب با مجله گردشگری سدره همراه شوید تا شما را با تعدادی از برجسته ترین غذاهای پاکستان که عمدتا از گوشت تهیه می شوند, آشنا نماییم. جهت افزایش اطلاعات عمومی شما مخطابان گرامی باید بگوییم پایتخت کشور پاکستان شهر اسلام آباد است.

پیشنهاد مطالعه:  شکم گردی در میان برترین غذاهای قزاقستان

سیخ کباب | Seekh Kabab

عکسی از سیخ کباب

نخستین غذایی که در کشور پاکستان بسیار محبوب است و از دسته غذاهای اعیانی برای مردم این کشور بحساب می آید و از آن برای پذیرایی و آبروداری جلوی مهمانان خاص و عزیز خود استفاده می کنند، سیخ کباب است که همچون سایر کباب های دنیا از گوشت مزه دار شده و به سیخ کشیده درست می شود که بر روی ذغال بصورت کبابی پخته می شود و عموما باید از بافت نرمی برخوردار باشد. شما می توانید سیخ کباب را هم با نان و هم در کنار بشقابی از سبزی پلو میل نمایید.

کباب سجی | Sajji

عکسی از کباب سجی

کباب سجی غذایی است که اغلب پاکستانی ها از آن برای پذیرایی در مهمانی های خاص و بزرگ با توجه به حجم بالای آن استفاده می کنند. برای تهیه این غذا ابتدا مرغ یا بره را بصورت کامل با رب پاپایا و همچنین مقداری نمک طعم دار کرده و سپس داخل آن را با برنج پر می کنند و آن را بر روی ذغال قرار می دهند تا به آرامی پخته شود و مزه جادویی خود را بدست آورد.

نیهاری | Nihari

عکسی از نیهاری

به جرات می توان گفت نیهاری شناخته شده ترین و همچنین محبوب ترین غذای پاکستانی ها است که از آن تنها برای مجالس خاص و مهم خود استفاده می کنند و طریقه طبخ و تهیه آن نیز کمی تخصصی می باشد و کار هر کسی نیست که بتواند یک نیهاری خوشمزه را درست کند! برای تهیه این غذا ابتدا تکه های گوشت را با مقداری ادویه های محلی از شب قبل در یک ظرف قرار داده تا به خوبی گوشت را مزه دار کنند و سپس گوشت مورد نظر را برداشته و آن را وارد پروسه چند ساعته پخت می کنند تا حسابی عطر و طعم ادویه ها به داخل گوشت رفته و یکی از خوشمزه ترین گوشت های دنیا را ایجاد نماید. امروزه نیهاری غذای اصلی طیف گسترده ای از رستوران های لوکس و لاکچری پاکستان خصوصا در پایتخت آن؛ یعنی شهر اسلام آباد است.

بریانی | Biryani

عکسی از بریانی

از جمله غذاهای پاکستانی که قطعا با سلیقه و ذائقه غذایی ما ایرانی ها سازگار خواهد بود، بریانی است که در واقع ترکیبی از برنج با انواع گوشت قرمز و یا سفید است که با ترکیب شدن ادویه و سبزیجات محلی با آن ها، برنج رنگ شگفت انگیزی به خود می گیرد و تقریبا زرد رو به نارنجی می شود. در فرهنگ غذایی پاکستان برای ارائه بهتر این غذا از مقداری سیب زمینی، گوجه فرنگی و همچنین لیمو نیز استفاده می کنند. بد نیست بدانید بریانی پاکستان از شباهت بسیار زیادی با بریانی دهلی نو برخوردار است.

حلیم | Haleem

عکسی از حلیم

بی شک حلیم یکی از مشهورترین و همچنین خوشمزه ترین غذاهای موجود در تمام دنیا و بخصوص قاره آسیا و کشورهای غربی آن است که تازه هر یک از کشورهای این بخش از قاره کهن نیز برای تهیه این غذا از یک دستورالعمل خاص تبعیت می کنند و به همین خاطر هم هست که مزه حلیم های کشورهای گوناگون با یکدیگر متفاوت از آب در می آید! در پاکستان برای تهیه یک حلیم از موادی همچون: گندم، عدس، جو، گوشت چرخ کرده مرغ یا گوساله و گوسفندی استفاده می کنند و همچون حلیم پزهای ایرانی آنقدر این مواد را در داخل دیگی جوشان بهم می زنند که تمام مزه های مواد آن به همدیگر منتقل شود و یک حلیم خوش طعم و بو را درست نمایند.

چنا چات | Chana Chaat

عکسی از چنا چات

اگر گمان کردید که در تمامی غذاهای پاکستان می توانید با گوشت و برنج مواجه شوید، باید بگوییم اشتباه نکردید اما می توان در بین انواع مختلفی از غذاهای این کشور با مواردی هم مواجه شد که فاقد گوشت باشند و بیشتر مناسب استفاده برای گیاهخواران و همچنین شکم بازانی باشند که به دنبال سرو یک وعده غذای مقوی و کاملا سالم برای خود هستند. چنا چات غذایی است که از مواد مغذی همچون: نخود، سبزیجات محلی، گوجه، هویج، پیاز و سایر ادویه های خاصِ پاکستانی تهیه می شود و می توان آن را به چشم یک میان وعده و یا حتی غذای کاملا سبک برای صرف شبانه تلقی کرد.

چیکن تیکه | Chicken Tikka

عکسی از چیکن تیکه

چیکن تیکه در حقیقت یک نوع جوجه کباب مخصوص پاکستانی است که از کباب کردن تکه های کوچک مرغ مزه دار شده با ادویه های جادویی این کشور تهیه و سپس جهت پخت بر روی حرارت مستقیم قرار داده می شود. این غذا از نمونه های مشابه زیادی در کل آسیا برخوردار است که نزدیک ترین آن ها همان جوجه کباب ما ایرانی ها و همچنین تیکه ماسالا هندوستانی ها می باشد.

در ادامه بخوانید: آشنایی با غذاهای محبوب کشور لوکزامبورگ

نظری داده نشده


نظری بگذارید...