شکم گردی در میان غذاهای معروف اسپانیایی

در این بخش از مطالب مربوط به فرهنگ های غذایی ملل مختلف، مجله گردشگری سدره قصد پرداختن به کشور اسپانیا و معرفی معروف ترین غذهای فوق العاده خوشمزه این کشور اروپایی را برایتان کرده است که قطعا مورد توجه شما مخاطبان عزیز خصوصا آن دسته از گردشگرانی که با هدف مزه کردن غذاهای جورواجور راهی اقصی نقاط دنیا می شوند، قرار خواهد گرفت. فرهنگ غذایی اسپانیایی از متنوع ترین غذاها و همچنین دستورهای پخت و پز برخوردار است و در کنار تمام ظاهر تجملاتی خود، از ساده ترین متریال های غذایی و کاملا تازه تهیه می شود و تمامی آشپزان این کشور نیز همیشه سعی کرده و می کنند تا با بهره گیری از آشپزی مدرن به سراغ تهیه و طبخ غذاهای جدیدتر و مدرن تری برای جلب نظر مشتریانشان بروند! پس در ادامه این بلاگ با سدره همراه باشید تا قدری بیشتر در خصوص بهترین غذاهای اسپانیایی اطلاعات بدست آورید و اگر روزی قصد انجام سفر به سرزمین ماتادورها را داشتید، بدانید در این نقطه از جهان چه غذاهای خوشمزه ای به انتظار شما نشسته اند.

پیشنهاد مطالعه:  سفری کوتاه به سوی برترین جاذبه های گردشگری لیتوانی

تاپاس - Tapas

عکسی از تاپاس

اولین غذای معروف و کاملا شناخته شده اسپانیایی در ابعاد جهانی، تاپاس نام دارد که در حقیقت ساندویچ های کوچک و مختلفی هستند که معمولا از آنان به عنوان پیش غذا استفاده می کنند و دارای انواع گوناگونی نظیر: تاپاس سیب زمینی، تاپاس سبزیجات، تاپاس ماهی سرخ شده و غیره می باشد. جالب است بدانید در اسپانیا تاپاس تبدیل به یکی از رایج ترین غذاهای لذیذ مردم شده است و می توان در تمامی شهرهای این کشور و بویژه شهر وایلولید با غرفه ها و رستوران های متعددی رو به رو شد که در حال تهیه و طبخ انواعی از این نوع تاپاس های اسپانیایی برای مشتریان خود می باشند. لازم به ذکر است که تاپاس را هم می توان بصورت گرم سرو نمود و از هم از نوعِ سرد آن استفاده کرد و حتی با نوش جان کردن تعداد بیشتر از آن ها، یک وعده غذایی اصلی را برای خود و سایر همراهانتان ایجاد نمایید.

اُملت اسپانیایی - Tortilla Espanola

عکسی از املت اسپانیایی

اشتباه نکنید! در املت اسپانیایی هیچ خبری از گوجه و یا رب گوجه بر خلاف املت های ما ایرانیان، نیست و در عوض تا دلتان بخواهد در این نوع املت اسپانیایی از تخم مرغ در کنار سیب زمینی استفاده می شود تا ظاهر املت شبیه به یک کیک نسبتا سِفت شود. مردم اسپانیا املت را جزئی از اسنک های موجود در فرهنگ غذایی خود تلقی می کنند و بی اغراق هر کدامشان قادرند از یک نوع دستور پخت برای درست کردن چنین غذایی استفاده کنند. ناگفته نماند که در بین تمام املت های ماتادورها ما به شما پیشنهاد می کنیم که حتما از املت تورتیا استفاده نمایید.

کرما کاتالانا - Crema catalana

عکسی از کرما کاتالانا

اگر در بین هزاران غذای خوشمزه اسپانیایی به دنبال یک دسر فوق العاده می گردید، حتما سری به منطقه کاتالانیای این کشور بزنید و از دسری به اسم کرما کاتالانا قدری نوش جان نمایید. این دسر یکی از مشهورترین دسرهای اسپانیایی ها در کل دنیا بحساب می آید که بایستی آن را در کنار مقداری سُس کاستارد سرو نمود و جهت تزئین آن نیز از مقداری شکر کاراملی شده بر روی آن استفاده نمود.

گازپاچو - Gazpacho

عکسی از گازپاچو

گازپاچو نام یک سوپ کاملا سرد و البته گیاهی است که مزه اصلی آن منوط به استفاده از سبزیجات تازه در دستور پختش می باشد. این سوپ در حقیقت یکی از اصلی ترین شاخص های مردم آندولسی از کشور اسپانیا بحساب می آید که به واقع برای خلاصی از شدت گرمای موجود در تابستان های این سرزمین، بسیار مفید و موثر می تواند ظاهر شود.

گوشت خرد شده - Cured meats

عکسی از گوشت خرد شده

مسافران سرزمین ماتادورهای وحشی؛ یعنی اسپانیا دقت داشته باشند که این کشور یکی از مهدهای اصلی تولید و عرضه فرآورده های گوشتی در کل قاره اروپا و حتی دنیا تلقی می شود که به راحتی می توان با کمی گشت و گذار در بین خیابان های مختلف این کشور با کلی اغذیه فروشی و ساندویچی های فعالی که در حال تهیه و توزیع انواع مختلفی از خوراک های گوشتی تازه به مشتریانشان هستند، مواجه شد. ژامبون ها یکی از پرطرفدارترین محصولات غذایی در اسپانیا بحساب می آیند که بی تعارف می توان با بهره گیری از آن ها به هزار و یک جور غذاهای خوشمزه و رنگارنگ دست پیدا کرد. از قلم نیوفاتد که کار با ژامبون و یا حتی دیگر گوشت های خرد شده در این کشور بیش از آنکه یک فعالیت غذایی بحساب آید، یک هنر تمام عیار آشپزی می باشد.

پن دی کالاتراوا - Pan De Calatrava

عکسی از پن دی کالاتراوا

از دیگر دسرهای کاملا محبوب و پرطرفدار اسپانیایی است که مواد اصلی غذایی آن عبارت است از شیر و تخم مرغ؛ این دسر از طعمی کاملا شیرین همچون دیگر دسرهای اسپانیایی برخوردار است که قطعا مطابق ذائقه طیف گسترده ای از گردشگران عزیز ایرانی در سفر به این کشور اروپایی خواهد بود.

باکالائو - Bacalao

عکسی از باکالائو

همانطور که گفتیم فرهنگ غذایی کشور اسپانیا کاملا متنوع و جورواجور است و می توان در آن با بهترین غذاهای گیاهی و همچنین دریایی نیز مواجه شد. باکالائو نام یکی از خوشمزه ترین و همچنین پرطرفدارترین غذاهای دریایی موجود در اسپانیا است که از ماهی کاد همراه با مقدار بسیار زیادی نمک خشک شده تهیه می شود و می توان این نوع غذای دریایی محبوب را در اغلب رستوران های کشور اسپانیا پیدا نمود.

پیستو مانچه گو - Pisto Manchego

عکسی از پیستو منچه گو

در فرهنگ غذایی اسپانیا، راتاتویی همان پیستو بحساب می آید که برای تهیه کردن آن از متریال های غذایی همچون: فلفل دلمه ای، آویشن، بادمجان، روغن زیتون، زیره سیاه و غیره استفاده می شود. پیستو یکی دیگر از غذاهای معروف اسپانیایی ها در کل دنیا است که می توان با بهترین نوع آن ها در مرکز پایتخت این کشور؛ یعنی شهر مادرید مواجه شد.

پولپو ا لا گالگا - Pulpo a la gallega

عکسی از پولپو ا لا گالگا

و اما آخرین غذای معروف اسپانیایی که در این مطلب از مجله گردشگری سدره به آن اشاره خواهیم کرد، پولپو ا لا گالگا است که در حقیقت یکی دیگر از غذاهای اعجاب انگیز دریایی در فرهنگ غذایی اسپانیایی بحساب می آید و از تکه های طعم دار شده گوشت هشت پا تهیه می شود. برای درست کردن این غذای پرطرفدار اسپانیایی از سه چاشنی مهم به نام های نمک، روغن زیتون و همچنین فلفل قرمز بسیار تند استفاده می کنند و در نهایت نیز غذای آماده شده را در کنار مقدار کمی سیب زمینی سرو می نمایند.

در ادامه بخوانید: فهرستی از خوشمزه ترین غذاهای روسیه

نظری داده نشده


نظری بگذارید...