چشیدن طعم بهترین غذاهای ایتالیایی در دنیا

بدون هیچ شک و تردیدی باید اقرار کنیم که ایتالیا مهد طیف گسترده ای از بهترین غذاهای دنیا می باشد و خیلی کار سحت و مشقت باری خواهد بود اگر بخواهیم تنها در خصوص تعدادی از غذاهای معروف و خوش طعم این کشور اروپایی صحبت کنیم! کشور ایتالیا در بخش جنوبی قاره اروپا واقع شده است و به سبب شکل و ظاهر نقشه آن به این کشور، چکمه نیز گفته می شود. در ایتالیا همچون سایر کشورهای صاحب سبک و غذا در دنیا شما می توانید به عنوان یک توریست و گردشگر خارجی از این نقطه به آن نقطه و از این شهر به آن شهر بروید و با کلی غذای فوق العاده خوشمزه که همگی از عطر و طعمی جادویی برخوردار هستند، استفاده نمایید. پس در ادامه این مطلب با مجله گردشگری سدره همراه باشید تا لااقل با بخش کوچکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی در دنیا آشنایی پیدا کنید.

پیشنهاد مطالعه:  منتخبی از غذاهای معروف ایرلندی

قارچ پورچینی و پاستا تروفل مشکی | Funghi Porcini con Pasta al Tartufo Nero

عکسی از قارچ پورچینی و پاستا تروفل مشکی

از غذا از جمله خوراک های رایج در ماه های اکتبر و نوامبر است که اغلب می توانید با کمی گشت و گذار در منطقه توسکانی ایتالیا به انواع مختلفی از آن دست پیدا کنید. معمولا ایتالیایی ها این غذا را با مقداری پاستا تروفل مشکی و همچنین قارچ پورچینی میل می کنند که انصافا از طعم و مزه فوق العاده نیز برخوردار می باشد. فراموش نکنید که کشور ایتالیا مهد تهیه و پخت انواع و اقسام پاستاها است و به همین خاطر پیشنهاد می کنیم در سفر به ایتالیا حتما از غذاهایی که دارای پاستا یا همان ماکارونی هستند، استقبال نمایید.

پارمیگینا ملانزین | Parmigiana Melanzane

عکسی از پارمیگینا ملانزین

چنانچه در ایتالیا با غذایی مواجه شدید که تنها از تعدادی بادمجان پخته شده نه سرخ شده در کنار پنیر و گوجه تهیه شده است، مطمئن باشید که نام آن، پارمیگینا ملانزین می باشد. پارمیگینا ملانزین یکی از سالم ترین غذاهای موجود در فرهنگی غذایی ایتالیایی ها است و به دلیل وجود تعداد محدودی ماده غذایی برای تهیه و پخت آن، از قیمت به مراتب ارزانی نیز برخوردار است. این غذا در گذشته تنها اختصاص به مناطق جنوبی کشور ایتالیا داشت و امروزه می توان آن را در اقصی نقاط سرزمین چکمه پیدا نمود. لازم به ذکر است پارمیگینا ملانزین همیشه مورد توجه کسانی که از رژیم های گیاهی و یا کلا گیاهخوار بوده اند، قرار گرفته است و شما می توانید در صورت عدم تمایل به میل کردن بادمجان و یا داشتن حساسیت نسبت به آن، این غذا را با کدو نوش جان کنید.

ریزیتو اسکامپی و لیمو | Risotto Scampi e Limone

عکسی از ریزیتو اسکامپی و لیمو

ریزیتو اسکامپی از جمله غذاهای نه چندان معروف و مشهور ایتالیایی است که البته با توجه به طعم و مزه فوق العاده این غذا و همچنین میزان سلامتِ آن باید نامی از آن را در این فهرست درج می کردیم! ریزیتو اسکامپی در حقیقت ترکیبی از میگو با لیموها بسیار بزرگ و آبدار است که قطعا وقتی در سفر خود سری به ساحل آمالفی نیز بزنید، می توانید با نمونه های بسیار خوشمزه ای از این غذا مواجه شوید. از قلم نیافتد که بر خلاف این غذا، لیموهای ساحل آمالفی از شهرت و محبوبیت بالایی در جهان برخوردار هستند.

تیرامیسو | Tiramisu

عکسی تیرامیسو

تیرامیسو یک دسر مشهور نه فقط در ایتالیا بلکه در کل دنیا است و شما می توانید در هرجایی از این عالم خاکی که اراده کنید با یک نوع تیرامیسو خوشمزه و زیبا مواجه شویید اما خوب نباید از این نکته نیز غافل شوید که در هیچ کجای جهان نمی توانید با تیرامیسویی به خوشمزگی تیرامیسوهای ایتالیا رو به رو شوید. شایان به ذکر است که بسیاری از کارشناسان غذایی معتقد هستند که این خوراک شیرین متعلق به منطقه در کشور ایتالیا تحت نام ونتو (Veneto) می باشد.

پیتزا مارگاریتا | Pizza Margherita

عکسی از پیتزا مارگاریتا

نمی شود از بهترین غذاهای ایتالیایی در دنیا صحبت کنیم و سراغی از پیتزاهای معروف ایتالیایی نرویم! یکی از معروف ترین و در عین حال ساده ترین غذاهای کشور ایتالیا، پیتزا مارگاریتا است که همچون سایر پیتزاهای خوشمزه ایتالیایی از طعم و مزه ای فوق العاده خاص و ویژه برخوردار است. از پیتزا از ترکیب تنها سه ماده غذایی؛ یعنی گوجه، ریحان و همچنین پنیر ماتسرلا تهیه می شود و بی اغراق امروزه یکی از پرطرفدارترین کِش لقمه های کل دنیا بحساب می آید. همچنین در خصوص پیتزا مارگاریتا بد نیست بدانید که این نوع پیتزای محبوب و دوست داشتنی توسط سرآشپز معروف ایتالیایی به اسم رافائل اسپوزینو برای نوش جان کردن ملکه مارگاریتا پخته شده است و از همان موقع تا کنون نام مارگاریتا بر روی آن قرار گرفته است.

کانولی | Cannoli

عکسی از کانولی

از دیگر دسرهای ایتالیایی که دارای طرفداران پروپاقرصی چه در داخل این کشور و چه در خارج از آن است، کانولی نام دارد. این خوراک خوشمزه که از آن به عنوان دسر پاستایی سیسیلی ها نیز یاد می شود از پاستاهای لوله ای که با پنیر ریکوتا پُر شده اند، تهیه می شود و بی تعارف سفر به ایتالیا بدون امتحان کردن مزه این دسر، نیمه تمام برایتان باقی خواهد ماند! لازم به ذکر است معنای اسم این غذا لوله های کوچک است.

اسپاگتی با عصاره کالتفیش Spaghetti al Nero di Seppia

عکسی از اسپاگتی با عصاره کالتفیش

همانطور که گفتیم، در ایتالیا شما می توانید با طیف گسترده ای از پاستاهای جورواجور و رنگارنگ مواجه شوید که این غذا؛ یعنی اسپاگتی با عصاره کالتفیش یکی از خاص ترینِ آن ها بشمار می رود. مایع مشکی غلیظی که در این غذا دیده می شود توجه یکی از نرمتن های جانوری به اسم مولوسک آزاد شده و وارد پاستای شما می شود و مزه خاصی و متفاوتی را به آن القاء می کند. لازم به ذکر است که این غذا تنها مناسب کسانی است که علاقه مند به امتحان کردن مزه های جدید در طول مسافرتشان هستند و چنانچه از ذائقه خاص و سلیقه مشخصی برخوردار هستید، میل کردن این غذا را خیلی بهتان توصیه نمی کنیم. همچنین فراموش نکنید که خوردن این غذا کمی اعتیادآور نیز بحساب می آید.

چیتی | Cichetti

عکسی از چیتی

در ایتالیا به اسنک های کوچک و خوشمزه ونیزی، چیتی گفته می شود که قطع به یقین تاکنون اسم آن به گوش بسیاری از ما طرفداران جدی و پروپاقرص غذاهای ایتالیایی نخوره است! این اسنک های کوچک در انواع و اقسام شکل ها موجود می باشند و شما می توانید هر یک را که خواستید، تهیه و سپس نوش جان نمایید. طعم این اسنک های کوچولو بیشتر نزدیک به غذاهای تازه دریایی و یا حتی سبزیجات تازه فصلی می باشد!

بیستکا الا فیورنتینا | Bistecca alla Fiorentina

عکسی از بیستکا الا فیورنتینا

در میان تمام غذاهایی که گفتیم، جای یک غذای گوشتی و خیلی خیلی خوشمزه و محبوب ایتالیایی خالی است که اکنون می خواهیم به آن اشاره کوچکی نماییم. بیستکا الا فیورنتینا یک غذای فوق العاده لذیذ و دوست داشتنی است که خودِ ایتالیایی ها آن را بیشتر با عنوان صبحانه فلورنسی خطاب می کنند. این غذا در کنار تمام متریال های غذایی خود از تکه ای گوشت نیم پز شده نیز برخوردار است که سبب داشتن طعمی عجیب و جادویی برای این غذا شده است. ناگفته نماند گوشت یک بیستکا الا فیورنتینای اصیل، باید بر روی زغال سنگ پخته شود و کمی هم مزه خامی دهد.

اورکتیتی با کلم بروکلی | Orecchiette con Broccoli di Rape

عکسی از اورکتیتی با کلم بروکلی

اورکتیتی با کلم بروکلی نیز یکی دیگر از غذاهای پاستایی کشور ایتالیا محسوب می شود که البته بیشتر این غذا در منطقه پولیای ایتالیایی ها یافت می شود. تهیه و پخت این غذا خیلی کار ساده ای هم نیست و به همین خاطر شاید نتوان همچون دیگر غذاهایی که در این فهرست از اسم آنان سخت گفته شد، به راحتی در هر رستورانی از شهرهای ایتالیا به آن دست پیدا کرد. لازم به ذکر است که مزه اصلی این غذا در کنار کلم بروکلی تازه آشکار می شود و به همین خاطر پیشنهاد می کنیم چنانچه در فصول سرد سال؛ یعنی پاییز و زمستان راهی سرزمین ایتالیا خواهید شد حتما از خوردن این غذا نیز استقبال کنید.

در ادامه بخوانید: سفر به شهر مدیترانه ای مارماریس

نظری داده نشده


نظری بگذارید...