سفری خوشمزه به سوی آلمان

آلمان از جمله کشورهای دنیا است که همیشه نام آن نمایانگر قدرت و توانمندی در عرصه های مختلف جهان بوده و هنوز نیز هست! بر خلاف تصور عامه مردم از سخت بودن زبان این کشور، غذاهای آلمانی به راحت ترین شکل ممکنه تهیه می شوند و می توان به سادگی نیز از آن ها استفاده نمود و حسابی خود را غرق در لذت های بی انتهایی که با ورود به فرهنگ غذایی ژرمن ها متوجه آن خواهید شد، نمود. در آلمان شهرها و مناطق مختلفی وجود دارند که فارغ از یکپارچی همه آن ها زیر پرچم کشور آلمان، ممکن است برخی از آنان دارای تنوع غذایی مخصوص به خود نیز باشند که در این مطلب از مجله گردشگری سدره، قرار است فارغ از نظرسنجی قومی و قبیله ای آلمانی ها به سراغ خوشمزه ترین و در عین حال محبوب ترین غذاهای این کشور اروپایی برویم و شما را کمی بیش از پیش با پرطرفدارترین غذاهای آلمانی آشنا نماییم.

پیشنهاد مطالعه:  آشنایی با بهترین غذاهای دانمارکی

Rote grutze

عکسی از Rote grutze

نخستین غذای محبوب و فوق العاده پرطرفدار آلمانی که می توان در بخش های مشالی این کشور با مزه های ناب و اصیل تری از آن مواجه شد، Rote grutze نامیده می شود. این غذا در حقیقت یک میان وعده خوشمزه و خوش رنگ است که از ترکیب نمودن انگور قرمز و سیاه با مقداری پودر ذرت حاصل می شود و در نهایت با کمی سس وانیل، بستنی، شیر و همچنین خامه نیز سرو می شود. لازم به ذکر است که برای تهیه این میان وعده بسیار زیبای آلمانی بایستی دانه های انگور برای مدت زمان مشخصی در آب خود قرار بگیرند و پخته شوند.

Brezel

عکسی از Brezel

از جمله ساده ترین غذاهای آلمان است که البته درست کردن آن کار بسیار زمانبری بحساب می آید اما خوب اگر مسافر و یا شهروند آلمان باشید، می توانید به راحتی و بدون هیچگونه مشکلی به یکی از هایپرها و یا نان فروشی های سراسر این کشور بروید و به اندازه دلخواه خود از این غذای نرم و خوشمزه آلمانی مصرف کنید. ناگفته نماند که Brezel آلمان ها امروزه در انواع و اقسام مدل ها و طعم ها نظیر: شکلاتی، کره ای، پنیری، ساده و همچنین با گوشت نیز نیز تهیه و بفروش می رسد.

Kasespatzle

عکسی از Kasespatzle

این غذا در حقیقت یک نوع نودل خیلی خیلی پخته شده است که از نرمی بسیاری برخوردار شده و برای تهیه کردن آن از مقداری آرد گندم و همچنین تعدادی تخم مرغ استفاده می شود. Kasespatzle آلمانی را می توان هم بصورت ساده سرو نمود و هم آن را در کنار مقداری پیاز کباب شده و همچنین پنیر محلی نوش جان کرد. این غذا از جمله خوراکی های آلمان است که در بخش های مختلفی از این کشور با نام های گوناگون طبخ و تهیه می شود و تا به امروز نیز هیچ آشپز و کارشناس آشپزی نتواسنته است موفق به فهم تاریخچه و همچنین قدمت موجود شدن Kasespatzle در فرهنگ غذایی آلمانی شود! علاقه مندان به این غذای خوشمزه و فوق العاده نرم توجه داشته باشند که از اصول درست سرو کردن این غذا، داغ بودن بیش از حد آن است که به همین خاطر همیشه بایستی هنگام خوردن چنین غذایی مواظب زبان و دهان خود نیز باشید تا خدایی ناکرده نسوزید!

Sauerbraten

عکسی از Sauerbraten

Sauerbraten یکی دیگر از غذاهای فوق العاده محبوب و دوست داشتنی مردم آلمان است که از شباهت بسیار زیادی با کباب های لقمه ای ما ایرانی ها نیز برخوردار است. این غذای کبابی را می توان در آلمان با انواع و اقسام گوشت ها تهیه کرد و حتی گوشت مورد استفاده در آن را نیز از مدت ها قبل توسط خواباندن در مقداری سبزیجات معطر، سرکه و همچنین نمک طعم دار کرد. لازم به ذکر است که از این غذا به عنوان یکی از اصلی ترین خوراک های ملی آلمانی ها در دنیا یاد می شود و مزه آن نیز بایستی همیشه شور و یا ترش باشد.

Kartoffelpuffer

عکسی از Kartoffelpuffer

این غذای خوشمزه از ترکیب سیب زمینی، آرد، تخم مرغ، پیاز و همچنین مقداری ادویه دیگر تهیه می شود و با توجه به اینکه عمدتا مردم آلمان از سیب زمینی در کنار بشقاب غذاهایشان استقبال می کنند، بسیار نیز مورد توجه عموم مصرف کنندگانش قرار گرفته است. یادتان باشد برای تهیه Kartoffelpuffer بایستی ورقه های سیب زمینی را بصورت کاملا نازک بُرش داده و آن ها را در داخل یک ماهیتابه کاملا تخت سرخ نمایید. آلمانی ها معمولا چنین غذایی را در دو طعم شیرین و شور تهیه می کنند که انتخاب هر یک از آنان تنها بسته به سلیقه و ذائقه شما دارد.

Eintopf

عکسی از Eintopf

از دیگر غذاهایی که توصیه می کنیم اگر روزی به آلمان سفر کردید، حتما مقداری از آن را نوش جان کنید، Eintopf یا یک دیگ نامیده می شود. نام این غذا هیچ ربطی به متریال های غذایی که در فرآیند پخت و پز آن مورد استفاده قرار می گیرد، نداشته و تنها اسمی است که از گذشته های بسیار دور با توجه به شیوه پخت آن برایش در نظر گرفته شده است. Eintopf یک غذای خوشمزه با دستور پختی منعطف و همچنین مواد اولیه هایی ثابت و یکسان است؛ با اینکه در بخش های گوناگون آلمان، مردم این غذا را با سبک های مختلف آشپزی طبخ و تهیه می کنند اما همه آنان از موادی همچون گوشت و یا ماهی، سیب زمینی، سبزیجات معطر و تازه و همچنین آب گوشت استفاده می کنند که سبب ایجاد طعم و مزه ای متفاوت و جادویی برای این غذای محبوب آلمانی می شود. ناگفته نماند که از Eintopf به عنوان یک خورش سنتی آلمانی نیز یاد می کنند.

bratkartoffeln

عکسی از bratkartoffeln

از جمله دیگر غذاهایی که همیشه مورد توجه آلمانی ها در نواحی مختلف این کشور قرار داشته و با سیب زمینی نیز تهیه می شود، bratkartoffeln نام دارد. برای تهیه این غذا ابتدا می بایست سیب زمینی را خوب آبپز نمود و سپس آن را در کنار مقداری پیاز و گوشت مزه دار شده سرخ کرد. از قلم نیافتد که این غذا در کل جهان معروف به سیب زمینی سرخ کرده آلمانی نیز می باشد.

Rouladen

عکسی از Rouladen

یکی دیگر از غذاهای کاملا گوشتی و خوشمزه آلمانی ها، Rouladen نام دارد که در حقیقت از رول کردن لایه های نازکی از گوشت تهیه می شود و داخل آن پر می شود از سبزیجات تازه، پیاز، کمی خردل و سایر مواد گوشتی غذای Rouladen را عمدتا در کنار مقداری پوره سیب زمینی و همچنین انواع و اقسام سُس ها سرو می کنند و مردم آلمان از آن به عنوان یک غذای رسمی در اغلب مهمانی ها و جشن های رسمی خودشان استفاده می کنند.

در ادامه بخوانید: معرفی برزیل و جاذبه های گردشگری مهم آن

نظری داده نشده


نظری بگذارید...