حضور در دنیای متفاوتی از لذیذ ترین غذاهای فرانسوی

فرانسه یکی از توریستی ترین کشورهای دنیا است که تا دلتان بخواهد می توانید در اقصی نقاط آن با جاذبه های مشهور و کاملا نام آشنای گردشگری و همچنین کلی مکان دیدنی مواجه شوید. سفر به فرانسه واقعا دلیل خاصی نمی خواد اما با این حال اگر هنوز هم به دنبال بهانه ای هستید تا بتوانید یک سفر کوتاه مدت چند روزه را به این کشور اروپایی برنامه ریزی کنید به شما پیشنهاد می کنیم در ادامه این مطلب از مجله گردشگری سدره با ما همراه شوید تا بتوانید با تعدادی از غذاهای لذیذ فرانسوی آشنایی پیدا نمایید تا از این پس فرانسه را با رنگ و بوی خاصِ خودش در ذهنتان تداعی کنید.

پیشنهاد مطالعه:  ۹ جاذبه گردشگری پاریس فرانسه که نباید از دست داد

فوندوی پنیر - Cheese Fondue

عکسی از فوندوی پنیر

این غذا در حقیقت همان نان و پنیر ما ایرانی ها می باشد منتها با این تفاوت که نمی شود برای سرو این غذا از هر نوع پنیری استفاده کرد! همانطور که می دانید فرانسه یکی از کشورهای خوشنام در عرصه تولید محصولات لبنی در کل دنیا بحساب می آید و بی اغراق می توان در فهرست متریال های لبنیاتی این کشور با چیزی در حدود 100 نوع پنیر محتلف و جورواجور مواجه شد که هر کدامشان از طعم و مزه ای منحصر به فرد برخوردار هستند. فوندوی پنیر یک میان وعده خوشمزه و خوشبوی فرانسوی است که از آب کردن چندین نوع پنیر مختلف در آب حاصل می شود و سپس آن را با تکه هایی از نان میل می کنند. 

سوپ پیاز - Soup Onion

عکسی از سوپ پیاز

قطعا حضور یک سوپ ساده در فهرستی از لذیذترین غذاهای کشور فرانسه سبب تعجب همگان خواهد شد! اما این تعجب تنها زمانی می تواند از بین برود که درست جلوی شما یک کاسه سوپ پیاز فرانسوی قرار بدهند و شما نیز تنها چند قاشق از این سوپ فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار فرانسه ای نوش جان کنید تا خود اقرار به بی نظیر بودن طعم و مزه چنین سوپ ساده ای کنید! سوپ پیاز از ترکیب پیاز کاراملی شده، کره، سیر و همچنین مقدار زیادی آب مرغ و یا آب گوشت تهیه می شود و با اینکه در فرهنگ غذایی مردم فرانسه از آن به عنوان یک پیش غذا یاد می شود، اما قطعا برای شما گردشگران عزیز می تواند حکم یک وعده غذای ساده و کاملا مغذی را داشته باشد. 

بوف بورگونیون - Boeuf bourguignon

عکسی از بوف بورگونیون

از جمله غذاهای سنتی و کاملا ملی فرانسوی ها باید به بوف بورگونیون اشاره کرد. این غذا از ترکیب گوشت گاو، سیر، قارچ، سبزیجات تازه محلی و همچنین مقداری پیاز تهیه می شود و به دلیل تاریحچه غنی خود از شهرتی بسیار بالا در سطح بین المللی نیز برخوردار است. جالب است بدانید که تهیه و طبخ بوف بورگونیون چیزی در حدود 48 ساعت به طول خواهد انجامید و به همین خاطر است که معمولا نمی توان نام آن را در رستوران ها و کافه های کشور فرانسه مشاهده نمود.

کیش لورن - Quiche Lorraine

عکسی از کیش لورن

اگر در بین تمام غذاهای فرانسوی با خوراکی مواجه شُدید که از مواد اولیه آن عبارت بود از: شیر یا خامه، تخم مرغ، ماهی، گوشت، سبزیجات و همچینن پنیر، بدانید که نام آن غذا کیش لوزن است و از جمله معروف ترین غذاهای موجود در فرهنگ ملی و غذایی کشور فرانسه بشمار می رود. نام این غذا از منطقه برخاسته از آن؛ یعنی لورنِ فرانسه گرفته شده است و به دلیل دستور تهیه و پخت ساده ای که از آن برخوردار است، می توان آن را مطابق هر نوع سلیقه و نظری تهیه کرد و حسابی از چشیدن طعم فوق العاده خوشمزه و لذیذ آن نیز به وجد آمد.

استیک فریت - Steak frites

عکسی از استیک فریت

اگر هم عاشق استیک هستید و هم سیب زمینی های تُرد و سرخ شده، پیشنهاد می کنیم حتما در سفر خود به کشور فرانسه از غذایی به نام استیک فریت استفاده کنید که از محبوب ترین و در عین حال خوشمزه ترین غذاهای این کشور اروپایی نیز بشمار می رود. واقعیتش را بخواهید استیک از جمله پرطرفدارترین غذاهای کل دنیا است که امروزه می توان با انواع مختلفی از آن در سراسر این کره خاکی مواجه شد. حال فرض کنید در کنار چینن غذای گوشتی و محبوبی، مقدار زیادی سیب زمینی معروف فرانسوی نیز در کنار بشقابتان قرار داشته باشد؛ فکر نکنم دیگر بتوانید به راحتی از چنین ترکیبی چشمتان را بپوشانید. از قلم نیافتد که سیب زمینی های سرخ شده فرانسه نیز از شهرت بالایی در کل قاره اروپا برخوردار هستند و بسیاری آن ها را با نام فرنچ فرایز خطاب می کنند.

کسوله - Cassoulet

عکسی از کسوله

خیلی حیف است اگر خود را به فرانسه برسانید و از غذای لذیذی به اسم کسوله که امروزه در تمامی رستوران های این کشور طبخ و تهیه می شود، استفاده نکنید! کسوله در حقیقت یک خوراک آب دار است که مواد اولیه آن عبارتند از: لوبیای سفید، سبزیجات، گوجه فرنگی، سیب زمینی، سوسیس و انواع مختلفی از گوشت ها (مرغ، اردک، غاز، ببره و غیره) که تمامی این مواد در ظرف مخصوصی به اسم کسول ریخته می شوند و سپس مقداری آب به داخل ظرف اضافه شده و آن را بر روی حرارتی ملایم قرار می دهند تا به خوبی پخته شود و طعم همه مواد این غذا به خورد یکدیگر رود. بد نیست بدانید در فرانسه اغلب از خوراک کسوله در فصل سرد سال استفاده می کنند و به دلیل جنوبی بودن این غذا، می توان خالص ترین و بهترین طعم آن را در شهرهایی همچون کارکاسون و تولوز از کشور فرانسه جستجو نمود.

کونفی دو کانار - Confit de canard

عکسی از کونفی دو کانار

اسم این غذا کمی سخت است و اگر بخواهیم خیلی خودمانی آن را خطاب کنیم باید به جای نامش از اسم خوراک اردک استفاده نماییم. خوراک اردک یکی از بهترین و پرطرفدارترین غذاهای موجود در کشور فرانسه است که البته در برخی از نواحی این کشور برای تهیه آن از گوشت غاز نیز استفاده می کنند. تهیه کردن این خوراک خوش طعم فرانسه ای از اصول و قواعد خاصی پیروی می کند و نباید تمایلات شخصی خود را برای پخت این غذا دخیل کنید. طبخ یکی از بهترین خوراک های دنیا؛ یعنی خوراک اردک فرانسویان چیزی در حدود 40 ساعت به طول خواهد انجامید که تنها یک روز و نصفی از این زمان را باید صرف مزه دار کردن گوشت اردک با کمی نمک و آویشن و سیر کنید. پس از این کار، بایستی گوشت طعم دار شده خود را به آرامی در داخل ظرفی از روغن قرار دهید و آن را با شعله بسیار کمی بپزید. ناگفته نماند که سرو خوراک اردک یا همان کونفی دو کانار معمولا همراه با مقداری سیب زمینی سرخ شده در کشور فرانسه می باشد.

فلامیش - Flamiche

عکسی از فلامیش

فلامیش یکی دیگر از غذاهای اعجاب انگیز فرانسوی است که در این فهرست از مجله گردشگری سدره قرار گرفته است. این غذا در حقیقت یک نوع کیک غذایی است که از ظاهری زیبا و محتوایی مغذی که متشکل شده است از سبزیجات و خامه تهیه می شود. بد نیست بدانید که فلامیش از معدود غذاهای کشور فرانسه است که در نواحی شمالی آن هیکجور طبخ می شود و در نواحی جنوبی آن نیز می توان با نوع دیگری از آن مواجه شد.

راتاتویی - Ratatouille

عکسی از راتاتویی

از دیگر غذاهای لذیذ و مشهور فرانسه ای که توصیه می کنیم حتما در سفر خود به این کشور پرطرفدار اروپایی از آن کمی امتحان کنید؛ راتاتویی نام دارد. راتاتویی در واقع یک غذای غیر گوشتی و فوق العاده محبوب در بین اهالی کشور فرانسه است که بنا به دستور پخت منعطف این غذا، بسیاری از آشپزان فرانسوی در تهیه آن از بادمجان، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی،‌ سیر،‌سبزیجات، پیاز، کدو و همچنین سیب زمینی که جز لاینفک غذاهای فرانسه ای بحساب می آید، استفاده می کنند. راتاتولی غذایی است که برای بار اول در شهر نیس فرانسه درست شد و سپس به دلیل ارزش های غذایی، طعم منحصر به فرد و از همه مهمتر ظاهر بسیار اشتهاآور آن خیلی زود در تمام شهرهای دیگر فرانسه و همچنین سایر کشورهای دیگر اروپایی نیز توسعه یافت و تبدیل شد به یکی از مهمترین غذاهای ساده و سنتی در کشور فرانسه!

در ادامه بخوانید: شکم گردی در میان خیاباهای مالزی

نظری داده نشده


نظری بگذارید...