نگاهی به برترین غذاهای اتریشی

اتریش از معدود کشورهای موجود در قاره اروپا است که می توان در فرهنگ غذایی آن با انواع و اقسام روش های آشپزی و همچنین غذاهای گوناگون مواجه شد. دلیل این تنوع غذایی در کشوری همچون اتریش مربوط به پیشینه تاریخی آن است که در روزگارانی بسیار دور، بخش مهمی از یک امپراطوری وسیع و گسترده در اروپا بوده است. حال با مجله گردشگری سدره همراه شوید تا با فهرستی از برترین غذاهای اتریشی که ویترین نسبتا کاملی از غذاهای ایتالیایی، روسی، فرانسوی و غیره می باشد؛ بیشتر آشنایی پیدا نمایید. لازم به ذکر است ذائقه اصلی مردم اتریش به سمت غذاهای گوشتی (گاو - گوسفند - مرغ) بیشتر می باشد.

پیشنهاد مطالعه:  تعدادی از غذاهای محبوب جمهوری چک

مارچوبه - Spargel

عکسی از مارچوبه

یکی از رایج ترین خوراکی های موجود در اتریش که به راحتی می توانید با انواع مختلفی از آنان در کافه ها و رستوران های این کشور اروپایی مواجه شوید، مارچوبه نام دارد. مارچوبه در فرهنگ غذایی اتریشی ها از جایگاه بسیار والایی برخوردار است و تقریبا اغلب مردم اتریش از آن در کنار تمام غذاهای گوشتی خود استفاده می کنند. البته ناگفته نماند ارزش های غذایی مارچوبه به حدی هست که در بسیاری از فروشگاه های اتریش، نوع خام و سفید رنگ آن را بفروش می رسانند تا علاقه مندان به این خوراکی خوشمزه که همچون یک ادویه قوی سبب مزه دار شدن غذاها می شود، بتوانند آن را با کمی آبلیموه، کره و یا حتی پنیر و مقداری جعفری نیز میل نمایند.

تافل اسپیتز - Tafelspitz

عکسی از تافل اسپیتز

تافل اسپیتز یک غذای گوشتیِ به تمام معنا در فرهنگ غذایی اتریشی ها بحساب آورده می شود که از ترکیب مقداری فیله گوشت گاو بخارپز شده با سبزیجاتی همچون: هویج، سیب زمینی و همچنین ترب کوهی تهیه و شخته می شود و سپس برای شما عزیزان به بهترین شکل ممکنه سور می گردد. جالب است بدانید تافل اسپیتز از محبوب ترین غذاهای اتریشی نیز با توجه به برخورداری از گوشت فراوانی که در تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرد، هست و می توان در اغلب نقاط اتریش با طرفداران پروپاقرص این نوع غذای فوق العاده خوش طم مواجه شد.

سالاد سیب زمینی - Erdäpfelsalat

عکسی از سالاد سیب زمینی

یکی از رایج ترین غذاهایی فعلی در اروپا، سالاد سیب زمینی است که تقریبا می توان در اکثر کشورهای صاحب نام اروپایی با این سالاد فوق العاده خوشمزه و مغذی رو به رو شد. در اتریش سالادهای سیب زمینی به سبک و سیاق دیگری تهیه می شوند و به جای استفاده از سس مایونز و یا دیگر سس های طعم دهنده، برای مزه دار کردن سیب زمینی های این سالاد از سرکه سفید استفاده می کنند و در هنگام سرو نیز بسته به میل مشتری، یک کاسه آب گوشت و یا آب مرغ را در کنار ظرف این سالاد اتریشی قرار می دهند. ناگفته نماند مردم اتریش بیشتر از این سالاد در کنار مارچوبه و همچنین شنیتسل های خود استفاده می کنند.

شنیتسل - Schnitzel

عکسی از شنیتسل

قطعا تا کنون بارها و بارها طعم و مزه شنیتسل های مختلف را چشیده و از میل کردن یک وعده شنیتسل مرغ نیز نهایت لذت را برده اید! حال شاید بدتان نیاید که بدانید غذای محبوب شما ریشه در چه فرهنگ غذایی و کشوری دارد؟! شنیتسل برخاسته از فرهنگ غذایی مردم اتریش است که در حال حاضر از آن به عنوان غذای ملی اتریشی ها نیز در جهان یاد می شود و در حقیقت این اتریشی ها بوده اند که سبب توسعه و گسترش این غذا در کل دنیا شده اند.

شنیتسل یک غذای کاملا ساده اما فوق العاده خوشمزه و جادویی است که برای تهیه آن کافی است کمی فیله مرغ را به پودر سوخاری آغشته و سپس در مقداری روغن داغ قرار دهید تا به خوبی سرخ و تُرد شود. شایان به ذکر است که شنیتسل مرغ نیز از رایج ترین و محبوب ترین غذاهای اتریشی نیز بحساب آورده می شود که توصیه می کنیم چنانچه روزی به این کشور اروپایی سفر کردید حتما از آن استفاده نمایید.

سوسیس وینی - Viennese Sausage

عکسی از سوسیس وینی

بدون هیچ شک و تردیدی سوسیس ها از جمله محبوب ترین مواد غذایی در اقصی نقاط دنیا و به ویژه در کشور فست فود دوستی همچون اتریش می باشند. سوسیس وینی در حقیقت سوسیس است به نام ورسترل که اغلب مردم اتریش از آن هم به عنوان ناهار، هم به عنوان شام و هم به عنوان میان وعده های غذایی خود استفاده می کنند و اصلا هم از خوردن چندباره این نوع سوسیس در طول یک شبانه روز، پشیمان نمی شوند. از سوسیس وینی یا بهتر است بگوییم ورسترل برای تهیه انواع غذاهای فست فودی نظیر: پیتزاها، خوراک ها، ساندویچ ها و ... در کشور اتریش استفاده می شود و معمولا نوع تک آن را می توان در رستوران های این کشور و در کنار مقدار کمی سیب زمینی و نان خریداری کرد. از قلم باز نماند که سوسیس وینی یکی از محبوب ترن غذاهای خیابانی موجود در فرهنگ غذای کشور اتریش نیز تلقی می شود.

گولاش اتریشی - Austrian Goulash

عکسی از گولاش اتریشی

گولاش یکی دیگر از غذاهای گوشتی و فوق العادده محبوب در جامعه اتریشی ها می باشد که البته اصالت این غذا مربوط به کشور مجارستان است و در گذر زمان راه به فرهنگ غذایی کشور اتریش پیدا کرده است. اتریشی ها معمولا گولاش را در کنار مقداری کوفته سیب زمینی و یا کوفته سبزیجات سرو می کنند. بد نیست بدانید که این غذا از ترکیب گوشت گوساله یا گاو همراه با مقداری پاپریکا و همچنین گوجه و پیاز تهیه و پخته می شود.

در ادامه بخوانید: سفر به سوی بهترین نقاط فنلاند - سرزمین دریاچه ها

نظری داده نشده


نظری بگذارید...