فهرستی از خوشمزه ترین غذاهای روسیه


4 اسفند 1397- بدون نظر

روسیه درست به اندازه شهرت و یا کمی بیشتر از آنچه که حتی فکرش را بکنید دارای غذاهای خوشمزه و به یاد ماندنی می باشد که در عمده متریال غذایی آنان را گوشت قرمز و سفید تشکیل می دهند و به ندرت می توان در فهرست غذاهای بومی روسی ها به دنبال غذایی گشت که ردی از گوشت احشام، ماهی ها و غیره در آن ها نباشد! در ادامه این مطلب حتما با مجله گردشگری سِدره همراه شوید تا به شما تعدادی از غذاهای خوشمزه و مشهور کشور روسیه را معرفی نماییم.

کتلت

نخستین چیزی که هر توریست و گردشگری می تواند در خیایان های کشور روسیه با آن مواجه شود، دکه ها و غرفه هایی است که به سرعت در حال پخت و پز انواع و اقسام مختلفی از کتلت ها به هر شکل و شمایلی می باشند؛ آشپزهای روسی برای تهیه کتلت های مخصوص خود از تکه های گوشت گاو استفاده می کنند که البته برخی از آنان نیز جهت افزایش سلامتی غذای خود از گوشت ماهی و یا مرغ تازه برای این منظور بهره می گیرند. آنان تکه های گوشت را با مواد مورد علاقه خود و افرادی که برایشان در حال آشپزی هستند، ترکیب کرده و حسابی ورز می دهند و در نهایت با دست یا قالب های مخصوص به متریال کتلت خود شکل داده و آن را وارد ظرفی از روغن می کنند تا حسابی سرخ شود.

عکسی از کتلت

بلینی

بلینی نام یک نوع از پنکیک های خاص روسی است که هم می توان آن را با مزه شور درست کرد و هم با مزه ای کاملا شیرین! این نوع پنکیک را می توان با انواع گوناگونی از آردها همچون آرد گندم و یا آرد جو تهیه کرد و از نوع شیرینش جهت استفاده در وعده های صبحانه با کمی خامه و مربا و از نوع شور آن نیز در کنار وعده های غذایی گوشتی با کمی سس مایونز و پنیر طعم دهنده استفاده می کنند. لازم به ذکر است سفارش دهندگان این غذا می توانند در سفارش خود ذکر کنند که تمایل به میل کردن نوع شیرین آن دارند و یا بلینیِ شور را ترجیح می دهند.

عکسی از بلینی

فرنی

فرنی یا همان حریره از جمله غذاهای پرطرفدار روسی خصوصا در شرایط سرد سال می باشد که تهیه آن از ترکیب غلات های جورواجور با شیر و سپس اضافه کردن نمک، شکر و یا کره بادام زمینی می باشد. لازم است بدانید فرنی های روسی عمدتا بصورت شیرین تهیه می شوند و آشپزهای روسیه ای نیز برای این غذای رقیق از غلاتی نظیر برنج، جو دوسر، ارزن، سمولینا، گندم و غیره استفاده می کنند و فرنی های خود را به عنوان دسر برای شما عزیزان سرو می نمایند.

عکسی از فرنی

خولودتس

یکی از غذاهای گوشتی و فوق العاده محبوب نزد مردم روسیه، خولودِتس (Kholodets) است که از ترکیب تکه های مختلفی ازگوشت با مقدار مشخصی سیر، جعفری، فلفل و سبزیجاتی همچون هویج و پیاز تهیه و پخته می شود و در نهایت با یک حالت ژله ای بر سر میز غذاخوری برای میل کردن شما گردشگران و توریست های عزیز قرار داده می شود. دستور تهیه این غذا برای هر رستوران و سرآشپزی کاملا منحصر به فرد است اما خوب در خصوص آن می توان اینطور عنوان کرد که ابتدا گوشت را حسابی می پزند و پس از مغز پخت شدن آن را در داخل یخچال قرار می دهند تا ظرف چند ساعت به خوبی خود را بگیرد و سپس وقتی آن را از یخچال خارج می کنند، آب گوشت بدون هیچ گونه افزودن مواد ژلاتینی به شکل ژله در آمده است که از آن برای ظاهر کلی غذا استفاده می کنند.

عکسی از خولودتس

شیشلیک

شیشلیک از جمله غذاهای کبابی دنیا است که نمی توان ماهیت وجود آن را به کشوری نسبت داد و صرفا به دلیل اینکه در بین تمامی غذاهای گوشتی و کبابی روسی از جایگاه ویژه و طرفداران پرشماری برخوردار می باشد، در فهرست ما نامی از آن درج شده است. این غذا از به سیخ کشیدن تکه های گوشت در کنار مقداری سبزیجات تهیه و پخته می شود و معمولا باید مقداری مزه و بوی دودی نیز داشته باشد!

عکسی از شیشلیک

پیراشکی

از دیگر غذاهای بسیار محبوب و همچنین بسیار متنوعی که در اقصی نقاط شهرها و دهکده های کشور روسیه می توان با آن مواجه شد، پیراشکی است که خمیر آن را با مواد غذایی مختلفی که عموما از قبل پخته شده اند، پُر می کنند و سپس آن را درون فر یا مایکروویو قرار می دهند تا حسابی پخته شود. البته برای پختن پیراشکی می توان آن را مستقیما در داخل ماهیتابه ای از روغن داغ نیز انداخت تا حسابی سرخ شود. جالب است بدانید آشپزهای روسی برای پر کردن پیراشکی های خود عموما از تخم مرغ آب پز شده استفاده می کنند و آن را در کنار سایر غذاهای اصلی و یا به عنوان یک میان وعده سالم و مغزی میل می کنند.

عکسی از پیراشکی

سالاد الویه

و اما آخرین غذایی که آن را برای معرفی به شما عزیزان انتخاب کرده ایم، سالاد الویه یا همان سالاد اولویه است که البته در اغلب کشورهای اروپایی و آمریکای لاتین به آن سالاد روسی گفته می شود. این سالاد یکی از غذای ملی مردم روسیه می باشد که خوشبختانه یا متاسفانه باید بگوییم ما ایرانیان بهتر از حتی خودِ روسی ها در تهیه و پخت این نوع سالاد مهارت و تخصص پیدا کرده ایم! بانوان و آشپزان روسی برای مهیا کردن این سالاد از گوشت یا مرغ پخته شده، کالباس، سیب زمینی آب پز، سس مایونز و همچنین مقداری گوجه فرنگی و خیارشور استفاده می کنند که البته بسته به ذائقه افراد، می توان کالباس آن را حذف و یا از سبزیجاتی نظیر هویج در این سالاد استفاده نمود. 

جالب است بدانید سالاد الویه در سده نوزدهم میلادی توسط سرآشپز بلژیکی تبار رستوران هرمیتاژ؛ یعنی لوسیان اولیویه در پایتخت روسیه یعنی شهر مسکو تهیه شد و به دلیل خوشمزگی و تازگی بیش از اندازه اش، زود تر از آن چه که فکرش را هم حتی بکنید به فرهنگ های غذایی تمام کشورهای توسعه یافته جهانی منتقل شد و خیلی زود تبدیل شد به یک غذای مشهور در سراسرجهان که روز به روز بر تعداد طرفدارانش نیز افزوده می شد.

عکسی از سالاد الویه

نظری داده نشده


Leave a Reply